Ahojte,
rada by som zorganizovala vymenu aktivit na temu JAR a VELKA NOC. Moja predstava je, ze by nas bolo max 15 a aktivity by mohli byt trochu prepracovanejsie, nie len nieco stiahnute z internetu a zalaminovane 😉 Vekova kategoria tak 2-5r.
Casovo by sme cca do konca januara vytvorili skupinu, ponukli navrhy a niekedy koncom februara/zaciatkom marca by sme si rozoslali hotove aktivity, nech sme pripraveni na jar 🙂
@silsil, @kimiko, @mimamijami, @meryenes, @kiariq, @emka23, @dendus kocky vy ste davnejsie prejavili zaujem tak napiste ci ste si to nerozmysleli 🙂
Ahoj, ja som tiež v jarnej vymene..takze jedna nám stačí na teraz..skor na tu letnú by som sa pptom zamerala..dakujem; )
ahoj, ja by som sa pridala, ak by sa nas naslo dost.
ahoj, ďakujem za pozvanie, no akurát som tuto s maminkami v jarnej výmene 🙂
Dalsi napad - zvieratka (domace) - kde byvaju, co jedia...
Ahoj,aj ja sa s radostou pridam 🙂
Ahoj mozem sa este pridat ?
@marcelkaemmka jasne zatial sme tak styri ak dobre pocitam, miesta je dost 🙂
@vampgirl ok som rada 🙂 akurat by ma zaujimalo o aku vekovu kategoriu sa jedna a tiez lrosim inspiracie dakujeeem
Nechces sa pridat ??? @debije
@marcelkaemmka pisala som hore, tak 2-5 r, nie uz pre uplne male deticky... Inspiraciu som nejaku dala vyssie, vecer si este k tomu sadnem a skusim nieco pridat, ale kludne si premyslite aj vy ostatne 🙂
ahojte, mozem sa este pridat?
ak je volne, tak sa rada pridam, prosim daj mi vediet, nech popozeram nejake aktivity, uz sa tesiiim 🙂
@vampgirl dakujem za pozvanie, ale uz som v jednej prebiehajucej jarnej vymene... ale ak by si organizovala dalsiu s letnou tematikou, hned sa hlasim 🙂