Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.
@anusicek01 @sliver tak slubena diskusia je uz otvorena, ratam s vami?
@branki dakujem krasne, ale nezucastnim sa nakolko malicky ma len 20mesiacov a toto je pre starsie deticky. Pekny vikend. Aňa
mna zatial napadlo toto:
- aktivita na sustredenost - koordinaciu pohybov ruk a oci:
na zalaminovany papier A4 by som vytvorila autodrahu (pre chlapcov) a nejaku zamocku cesticku (pre dievcata). na auto alebo princeznu by bol pripevneny magnet a druhym magnetom zospodu by sa viedla postavicka navrchu.
chlapcom by som vytvorila drahu s autickom, dievcatam nejaku cesticku pre princezne + by som vytvorila este nejaku dalsiu "obojpohlavnu" lesnu alebo lucnu cesticku s nejakym zvieratkom na magnete a este nieco...
kazdy by dostal 3 zalaminovane A4 vykresy (predlohy) + magnetky
@slniecko379 ahoj super aktivity hlavne ten magneticky 😉 kludne stacia aj dva, uz je na kazdom ci da 2 alebo tri aktivity
@branki tak mi mozes nechat tieto dve. ak by sa nepacili, vymyslim treti 🙂
@slniecko379 oki pridam ti to do albumu
@branki takze mna napadlo zatial toto aby som zuzitkovala folie +bud filc alebo machova guma uvidim kolko by som toho v tych fabach zohnala
duha alebo zmrzliny
pozriem este nieco ine ak by sa mi zapacilo
predloha cistej duhy bude zalaminovana a napisane farby a deti priraduju jednotlive farebne diely duhy
a druha zmrzliny takisto podla zalaminovanej predlohy musia deti skladat kopceky zmrzliny na seba
Pekny dnik zelame my sme hladali a nasli sme ze by toto bolo to naj 🙂 tak zatial prva aktivita je pojem vacsia mensia rovna pridala by som aj par veci ktore by boli male velke a rovne a aj gulicky na vysvetlenie ako je na dolnych obrazkov. A idem pohladat este dalsie nech je z coho vyberat 🙂
@branki
@ajabaja
@sliver
@slniecko379
@janka9898
@sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @liesi @ajabaja @ivaha takze s vami mozem ratat? staci lajknut ak suhlasite 😉