Vrecúškové aktivity 3-6 rokov 2016

extra
24. mar 2016

Ahojte, založila som novú "skupinu", aby sa nám to neplietlo🙂 nápady sú už dané, ak sa vám žiadny nepáči, môžete si vybrať svoj vlastný. Do nedele 27.3 by som chcela uzavrieť výber aktivít, v nedeľu napíšem sem, kto bude mať akú aktivitu, teším sa a prajem každej krásny deň🙂

alfonzo
24. mar 2016

Ahoj. Tak ja môžem urobiť písmená aj cisla. Zalaminovany farebný papier A4. Na výber z 5 farieb, kto bude aký chcieť. K tomu ďalšia A4 s pismenami alebo číslami, ktoré nalepim na vrchnaky. Mozem ich nalepiť jednofarebne, alebo rozne farby. Každému nalepím ako bude chcieť . Podklad može každý zvlášť , alebo obojstranne, tiež môže byť inej farby na písmená aj na čísla. Fotky, ktoré vidíte sú moje. Tak by vyzerala aj vaša aktivita. Ak máte nejaké otázky alebo pripomienky, budem rada.

julkat
24. mar 2016

Ja by som sa este chcela opytat:
- Kolko bude ucastnikov vymeny?
- KOlko aktivit bude kazda za nas vyrabat?
- KOlko dni/tyzdnov budeme mat na vyrobu aktivit?
Ja sa na zaklade toho rozhodnem, ci sa do vymeny pridam.
Inak navrhujem, aby kazda ucastnicka ponukla aspon 2aktivity, ktore by mohla vyrobit a ostatne by potom likovanim danej aktivity hlasovali, ktoru chcu, aby mamina vyrobila. Ta jej aktivita, ktora bude mat viac hlasov bude ta, ktoru vyrobi.
Dakujem.

extra
autor
24. mar 2016

@julkat Ahoj, bude nás cca 10 +-, každá mamina bude vyrábať jednu aktivitu, na výrobu budeme mať cca 2 mesiace (dohodneme sa, aby sme všetky stíhali🙂)

mimca20
24. mar 2016

@alfonzo Ak by ti trebalo vrchnaky (minuly tyzden som za tasku vrchnakov darovala v ramci MK pre jedneho chlapceka), ale urcite sa mi nieco nazbieralo u svokry aj u nasich. Poslem???

alfonzo
24. mar 2016

@mimca20 zlatíčko, určite bude treba . Zatiaľ zbieraj A ja ti napíšem. Ešte počkáme ako to tu dole dopadne. Ďakujem

mimca20
24. mar 2016

@alfonzo Preto sa pytam, lebo ja som s vyrobou vrchnakovych aktivit skoncila, uz ich mame mam pocit vsade v dome 🙂 🙂. Niet zac.

zbruna
24. mar 2016

Pridavam sa, hlasim sa o motyle a priradovanie kridelok...

kallocka
24. mar 2016

Ja mozem vziat zapalkove skatulky- priradenie zvieratkam ich domcek..ak my mal niekto chut, moze zbierat skatulky so mnou, velmi to pomoze 🙂

alfonzo
24. mar 2016

@kallocka ja som začala už dávnejšie, no ide to veľmi pomaly. par kúskami ti určite pomôžem 🙂

kajka18
24. mar 2016

Dievcata, ja suhlasim s @julkat, ze by mala kazda dat 2-3 svoje navrhy a ostatne budeme hlasovat... aby sa nestalo, ze dostaneme taku aktivitku, co uz doma mame ...
Napr. Motylie kridla uz doma mam 2x...
@extra

fada
24. mar 2016

@extra
ahoj, ak by nas bolo cca 10, tak sa pridam 🙂

kajka18
24. mar 2016

@mimca20
@alfonzo
@kallocka
@lucialieskovska
@ivianocka
@pastelka13
@hela_tn
@julkat
@zbruna
@extra

Dievcata, ja ponukam tieto 3 aktivitky 🙂 Napiste mi prosim kazda, ze o ktoru mate zaujem, aby som vedela, aky material mam pomaly zhanat, dakujem

1. Zalaminovane karticky + snutka
2. Machova guma (jablcka) + zalaminovane (jadierka) - pocitanie do 20
3. Skladanie zvieratiek podla zalaminovanej predlohy + machova guma (geom.tvary)

fada
24. mar 2016

a robila by som pocitanie od 0 do 5

mimca20
24. mar 2016

@kallocka Ja ta mozem poprosit o zmenu??? Kedze to priradovanie domcek k zvieratku mame, nas to chytilo. A hladala som nieco podobne a nasla som tiez zapalkovu aktivitu - priradovanie ktore zvieratko co papa. Posielam ti predlohu 🙂 🙂. Ja by som nemohla poprosit spravit tuto aktivitu??? Aj menej skatuliek tu vyuzijes - resp. mohla by si tuto aktivitu dat vsetkym babam. Je len to moj ludsky navrh nic viac. A skatulky ti tiez budem odkladat, aspon co to nazbieram.

mimca20
24. mar 2016

Ja by som spravila tie 2kruhy s priradovanim stipcov - geometricke tvary a cisla. PS: Som do buducej stredy mimo net 🙂
@kajka18 za mna 3aktivita skladanie zvieratie (prve dva uz v zbierke mame).

julkat
24. mar 2016

Dievcata, ja sa nakoniec vymeny nezucatnim. Adminku poprosim o vymazanie so skupiny, nech ma nezahcuju spravy Dakujem ;)

kajka18
24. mar 2016

@mimca20 my uz stipce a kruhy mame... mas este prosim nieco dalsie, co ponukas? Dakujem

kajka18
24. mar 2016

A kto by chcel abecedu, tak mozem aj ju... na suchy zips 🙂

alfonzo
24. mar 2016

super, tak ja si budem prosit abecedu. . moja aktivita ti bude vyhovovat?

alfonzo
24. mar 2016

@kajka18
@mimca20
@alfonzo
@kallocka
@lucialieskovska
@ivianocka
@pastelka13
@hela_tn
@julkat
@zbruna
@extra
dievcata, prosim napiste mi , či može byt odo mna to čo som ponukla, alebo idem vymyslat ine. dakujem

kajka18
24. mar 2016

@alfonzo pismena a cisla su super, beriem 🙂

extra
autor
24. mar 2016

@julkat odklikni si hore pod skupinou upozornenia-vypnúť a nebudú ti chodiť.

alfonzo
24. mar 2016

@fada kuk vyssie prispevky

extra
autor
24. mar 2016

@alfonzo aj za mňa môže byť,ďakujem 🙂

extra
autor
24. mar 2016

@kajka18 prosím si abecedu,ďakujem 🙂

fada
24. mar 2016

@kajka18 ahoj, za mna abecedu, dakujem, @kallocka ahoj, ja si prosim radsej kto kde byva, dakujem. @mimca20 ahoj, nam by si prosim mohla kruh s abecedou miesto cisiel urobit? cisla aj farby uz mame. a stipcov by si dala len tolko kolko budes davat ostatnym maminkam k cislam (len ciste, bez vsetkeho) a ja si zvysok doplnim, dakujem.

alfonzo
24. mar 2016

@fada moje može byt?

mimca20
24. mar 2016

@kajka18 No moju ponuku ☹ skoda uvidite az po velkej noci v stredu, kedze o hodku odchadzame prec takze mam mierne baliaci den, oboch chlapcov doma. Tie stipce a cislice boli tu v ponuke, tak som z nej vybrala. Mrknem si teda do svojich zasob aktivit a ponuknem ti teda nieco ine.
@alfonzo Moze byt, nevymyslaj inu, ostane mi pre mladsieho, lebo starsi mi pocita do 20 a pismena lavou zadnou zvlada 🙂, unho si teraz dorabam aktivitu na citanie slov.
@fada Ok tak nech si zapisem 🙂: tebe spravit kruh s abecedou (namiesto cisiel) a kruh s tvarmi, ok?

fada
24. mar 2016

@alfonzo ano moze 🙂, dakujem 🙂