Ahojte, založila som novú "skupinu", aby sa nám to neplietlo🙂 nápady sú už dané, ak sa vám žiadny nepáči, môžete si vybrať svoj vlastný. Do nedele 27.3 by som chcela uzavrieť výber aktivít, v nedeľu napíšem sem, kto bude mať akú aktivitu, teším sa a prajem každej krásny deň🙂
Ahoj. Tak ja môžem urobiť písmená aj cisla. Zalaminovany farebný papier A4. Na výber z 5 farieb, kto bude aký chcieť. K tomu ďalšia A4 s pismenami alebo číslami, ktoré nalepim na vrchnaky. Mozem ich nalepiť jednofarebne, alebo rozne farby. Každému nalepím ako bude chcieť . Podklad može každý zvlášť , alebo obojstranne, tiež môže byť inej farby na písmená aj na čísla. Fotky, ktoré vidíte sú moje. Tak by vyzerala aj vaša aktivita. Ak máte nejaké otázky alebo pripomienky, budem rada.
Ja by som sa este chcela opytat:
- Kolko bude ucastnikov vymeny?
- KOlko aktivit bude kazda za nas vyrabat?
- KOlko dni/tyzdnov budeme mat na vyrobu aktivit?
Ja sa na zaklade toho rozhodnem, ci sa do vymeny pridam.
Inak navrhujem, aby kazda ucastnicka ponukla aspon 2aktivity, ktore by mohla vyrobit a ostatne by potom likovanim danej aktivity hlasovali, ktoru chcu, aby mamina vyrobila. Ta jej aktivita, ktora bude mat viac hlasov bude ta, ktoru vyrobi.
Dakujem.
Pridavam sa, hlasim sa o motyle a priradovanie kridelok...
Ja mozem vziat zapalkove skatulky- priradenie zvieratkam ich domcek..ak my mal niekto chut, moze zbierat skatulky so mnou, velmi to pomoze 🙂
@mimca20
@alfonzo
@kallocka
@lucialieskovska
@ivianocka
@pastelka13
@hela_tn
@julkat
@zbruna
@extra
Dievcata, ja ponukam tieto 3 aktivitky 🙂 Napiste mi prosim kazda, ze o ktoru mate zaujem, aby som vedela, aky material mam pomaly zhanat, dakujem
1. Zalaminovane karticky + snutka
2. Machova guma (jablcka) + zalaminovane (jadierka) - pocitanie do 20
3. Skladanie zvieratiek podla zalaminovanej predlohy + machova guma (geom.tvary)
@kallocka Ja ta mozem poprosit o zmenu??? Kedze to priradovanie domcek k zvieratku mame, nas to chytilo. A hladala som nieco podobne a nasla som tiez zapalkovu aktivitu - priradovanie ktore zvieratko co papa. Posielam ti predlohu 🙂 🙂. Ja by som nemohla poprosit spravit tuto aktivitu??? Aj menej skatuliek tu vyuzijes - resp. mohla by si tuto aktivitu dat vsetkym babam. Je len to moj ludsky navrh nic viac. A skatulky ti tiez budem odkladat, aspon co to nazbieram.
Dievcata, ja sa nakoniec vymeny nezucatnim. Adminku poprosim o vymazanie so skupiny, nech ma nezahcuju spravy Dakujem ;)
super, tak ja si budem prosit abecedu. . moja aktivita ti bude vyhovovat?
@kajka18 ahoj, za mna abecedu, dakujem, @kallocka ahoj, ja si prosim radsej kto kde byva, dakujem. @mimca20 ahoj, nam by si prosim mohla kruh s abecedou miesto cisiel urobit? cisla aj farby uz mame. a stipcov by si dala len tolko kolko budes davat ostatnym maminkam k cislam (len ciste, bez vsetkeho) a ja si zvysok doplnim, dakujem.
@kajka18 No moju ponuku ☹ skoda uvidite az po velkej noci v stredu, kedze o hodku odchadzame prec takze mam mierne baliaci den, oboch chlapcov doma. Tie stipce a cislice boli tu v ponuke, tak som z nej vybrala. Mrknem si teda do svojich zasob aktivit a ponuknem ti teda nieco ine.
@alfonzo Moze byt, nevymyslaj inu, ostane mi pre mladsieho, lebo starsi mi pocita do 20 a pismena lavou zadnou zvlada 🙂, unho si teraz dorabam aktivitu na citanie slov.
@fada Ok tak nech si zapisem 🙂: tebe spravit kruh s abecedou (namiesto cisiel) a kruh s tvarmi, ok?
@mimca20
@kajka18
@alfonzo
@kallocka
@lucialieskovska
@ivianocka
@pastelka13
@hela_tn
@julkat