Vrecúšková výmena - šikovní predškoláci

kajka18
5. jan 2017

Ahoj dievcata, moja starsia dcerka je predskolacka a skoro kazdy den riesime pismena, cisla,... Rada by som este do Velkej noci stihla jednu vymenu. Bola by som rada, keby to boli rozne aktivity na rozvoj pisania, citania a pocitania... Kto sa prida? Pocet do 10 🙂

kajka18
autor
5. jan 2017

Nieco take 🙂

vampgirl
5. jan 2017

ja by som sa pridala, ak budu zaujimave aktivitky 🙂

kajka18
autor
6. jan 2017
kajka18
autor
6. jan 2017
elena123456
6. jan 2017

dakujem za pozvanie, ale moj je stale este len predskolkar 🙂

zuzanka256
6. jan 2017

Dakujem pekne za pozvanie. Mám predškolská ale už čo to nejaké aktivity máme, rozvíjame rôzne, ale nebaví ho to nejako veľmi, cize netlacim naňho a nepojdem do výmeny.🙂

zbruna
6. jan 2017

Dakujem za pozvanie, pre nas tiez este prilis skoro na taketo pismenkove a pocitacie aktivitky, zaciname s @alfonzo vymenu zameranu na hmyz, takze aj pre casove dovody. Este raz dakujem za pozvanie...

kajka18
autor
6. jan 2017

@zbruna a mate este miesto vo vymene hmyz?

zbruna
6. jan 2017

@kajka18 Myslim, ze ano, zatial sme vo faze navrhu vseobecnych tem (aj ine okrem hmyzu), kontaktuj alfonzo, budeme dost flexibilne a myslim, ze si kazda najde, co potrebuje 🙂 Budu temy pre mladsie a starsie deti, okrem temy hmyz aj ine podla zaujmu a ponuky mamiciek, a tiez vela ostane na dohode medzi dvoma mamickami 🙂

ivianocka
6. jan 2017

@kajka18 ja sa pridam.

kajka18
autor
6. jan 2017

@vampgirl
@ivianocka

Uz sme 3 😊 Pockam do nedele vecera a uvidime, ze kolko sa nas nazbiera... Ak poznate niekoho, kto by tiez sa chcel zapojit, oznacte ho, dakujem 😉

zizka
6. jan 2017

@kajka18 ja sa pridam

julkat
6. jan 2017

Dievcata, dakujem za pozvanie, ale z casovych dovodov sa nezapojim.

flower85
6. jan 2017

Dakujem za pozvanie, zrejme to nebudem stihat,ale este sa opytam - kazdy bude robit 1 aktivitu alebo 1 na pocitanie a 1 na pismena?

kajka18
autor
6. jan 2017

@flower85 podla dohody vacsiny mamiciek 🙂 uvidim, kolko nas nakoniec bude...

vmb
6. jan 2017

@kajka18 Ďakujem za pozvanie, žiaľ mi časové zaneprázdnenie nedovolí sa k vám pripojiť ☹

sk_lenka
6. jan 2017

@kajka18 dakujem Ti za pozvanie, rada sa pridam... len este musim pospekulovat s cim... tiez som vo vymene na hmyz, tak to bude asi narocne... dufam, ze dlhe zimne vecery to istia 🙂

kajka18
autor
6. jan 2017

Tak uz nas je 5 😉 tesiiim sa... pomalicky sa rozrastame...
@vampgirl
@zizka
@ivianocka
@sk_lenka

A mozno @flower85 🙂

janikes
6. jan 2017

ahoj, dakujem za pozvanie,ale pre mojho momentalne len lienky zaujimaju 🙂

zizka
7. jan 2017

Mne by sa pacilo aj napr. nieco taketo:
1. squishy bags - moznost precvicit "pre-writting skills" (linie, vlnky, tvary, ...) aj pisanie pismen a cislic
2. ruzove slova - pravda alebo loz
3. ruky - scitavanie
4. seguinove tabulky
5. konstrukcne trojuholniky
6. - 7. zlomky
8. pavuk - pocitanie (do 20, nasobky, scitavanie, ...)
9. vajicka - tvorenie slov
10. pocitanie - obdova toho, co uz dala kajka, ale u nas je teraz v oblube magnetizmus, tak som zrovna toto mala pripravene, ze malemu urobim
11. stuple - doplnanie cisel, pismen v abecede, vzorov, ....
12. digitalny display - cisla, ale aj pismena
13. triediaca doska na odcitanie s vymenitelnymi cislami
14. priprava na pisanie - zalaminovane karticky

kajka18
autor
7. jan 2017

@zizka niektore vyzeraju celkom zaujimavo... vedela by som si vybrat 😉 pockam do zajtra vecera a uvidime, ze kolko nas bude... potom vytvorime sukromnu skupinku a mozme vkladat navrhy 🙂

luciah1
7. jan 2017

Dakujem za pozvanie ,rada sa pridam 😊

emma84
7. jan 2017

Ahojte, my sme este krpci (bude mat 3roky takto o tyzden) ale prispievame aspon takto vela sa toho da robit z veci co najdete doma alebo nizkonakladove
Napr tu: http://www.worksheetfun.com/preschool-worksheets/

emma84
7. jan 2017
emma84
7. jan 2017
pistialko
7. jan 2017

Aj ja sa rada pridám.