Ako sa venujete svojim jedinacikom vo veku 6-7 rokov, proste,prvy rocnik skoly?Kolko casu mu venujete?Lebo my s muzom mame dojem,ze celkom dost sa mu venujeme, malujeme si s nim v jeho izbe, skladame lego, pustame si lietadielka,ktore sme si vyrobili,proste,sme tu pre neho,ale niekedy chce mat clovek troska casu pre seba,co vsak nemame,lebo je v tomto narocny,vzdy nieco potrebuje/chce.Samozrejme,chodime na vylety,do detskych centier na vyblaznenie,do kina,snazime sa mat aj akcne vikendy.Dakujem za nazor
@pribinak kruzky nema,dieta ma urcitu dg,takze ani kamosov extra nema kvoli nej (jedine v skole spoluziaci) ani krúžky,kedze ich nezvladalo
Aha, to si nenapisala, to dosť meni situáciu.
a ma čas sa aj nudiť? nie je to klišé, ale dieta by malo mat aj čas samo so sebou. rodičia nemajú dietatu nonstop vytvárať program.
prečo sa mu venujete nonstop? celé zle....dieťa má mať možnosť aj aby sa nudilo aj aby si vytváralo aktivity podľa seba, byť len sám so sebou....to že sa mu venujete je super, ale ak je to 24hodín denne , potom sa ani nečudujte že ho považujete za náročné dieťa.....je to skôr o tom že ste mu v útlom veku nenechali priestor aby sa mohol hrať sám....ak sa v tomto veku nevie hodinu zabaviť sám, tam niekde je chyba...ono nemusia o byť vždy hry, ale niekedy stačí že mama upratuje a dieťa si samo kreslí a môžu sa popri tom rozprávať...
A odkiaľ ste? Ak z Ba, mám podobného 😆
O rok/dva bude samostatnejši, moja dcerka ma už aj odhaňa 😃
Krúžky nemá? Asi je na vás dosť naviazaný keď nemá súrodenca
Normálne mu povedať nech sa zahrá sám, nech si domov privedie kamosa, ale že aj vy s ocinom chcete byt chvíľu sami.
Však to je skolak, nie je maličký že nemôžete chvíľu byt sami a on tiež