Vertigo - kurz lezenia pre deti

fliperka
25. mar 2013

Ahojte mamicky,
chcela by som sa spytat, ci ste niektora absolvovala so svojim dietatom kurz lezenia pre 2-5 rocne deti na umelej stene vo Vertigu v Bratislave?
Zaujimalo by ma, ci to vase deticky oslovilo, ci sa ozaj nieco naucili a celkovo ci ste boli spokojne s kurzom a s pristupom instruktora.
Moja dcerka je velmi zive dieta a vylezie takmer vsade a na vsetko. Je dobre stavana, ma celkom slusnu silu v rukach a je velmi tazke ju unavit.
Na ihriskach ako prve ju zaujmu vzdy tie detske lezecke steny a tak som sa rozhodla ju v tom podporit.
Maju tam aj velmi pekny detsky kutik, tak asi pojdeme zajtra vyskusat.

zuzka38
25. mar 2013

@fliperka ja som nad tym tiez rozmyslala, ale neboli sme tam a neopznam nikoho kto tam s detmi chodi.. len dospelych 🙂 daj prosim ta vediet ked vyskusate ten kutik, ze ako to tam vyzera..

fliperka
autor
25. mar 2013

@zuzka38 praveze aj ja poznam len dospelych, moja sestra tam chodi lozit s partiou ludi z prace, ale ona sa o deti este moc nezaujima 🙂 , tak by som skor uvitala skusenosti mamiciek , teda ak sa tu taka vobec najde 😉 🙂
Snad sa tam teda zajtra dostaneme a potom zreferujem.

zuzka38
25. mar 2013

@fliperka hej ved ja presne takisto poznam len kamosov co tam chodia a deti nemaju ani neplanuju 😀 tak si to uzite a tesime sa na info 😉

zuzka38
27. mar 2013

@fliperka ahoj. boli ste? ako bolo?

actimelka
27. mar 2013

jej to by aj mna zaujimalo 😉

fliperka
autor
27. mar 2013

zial neboli sme, vcera ako viete snezilo a mne sa nechcelo odhrabavat zas auto, uz mam dost toho tento rok 😉 🙂
tak po sviatkoch sa tam snad dostaneme a potom vam urcite napisem 🙂

lucik194
27. mar 2013

no my s malou 3,5 rocnou chodime, ale nie na kurz, chodime sa do vertiga vysantit, aj si zaskace ne trampoline, polezie na umelej stene...., zahra sa, zasportuje
ked chce liezt po stene, muz zoberie sedak a odisti ju on, takze ziaden kurz pre deticky, ideme kedy chceme 🙂