moj syn ma 2 mesiace a 2 tyzdne a chcela by som ist snim plavat ale neviem od akeho veku alebo mesiaca sa to moze.....dakujem 🙂 😀 😎
My sme chodili od 5 mesiaca.
My sme chodili od pol roka,ale odkedy zacat podla mna zavisi od babatka kedy je na to pripravene.chodilo tam s nami jedno babo a stale plakalo tak prestali chodit ale za dva mesiace prisli znova a uz si to uzivalo, proste este v tom veku bolo plache a balo sa vsetkeho. ale my konktretne sme nemali problem aj ked malemu to bolo viac jedno akoby sa bavil 😉
od roka, ale len preto ze sme skor nemohli 🙂
od stvrteho, ale boli tam aj deti, ktore chodili od troch mesiacov 🙂
my az od siesteho. ale odporuca sa zacat pred siestym, lebo potom zacinaju byt deticky "lenivsie" 😅
ja som začala chodiť s dcérkou keď mala už 7 mes....a so synom som nechodila
od troch mesiacov... 🙂 ... a bolo to supeeer...
od 8 mes., lebo som nechcela zacat v januari, ale az v marci a podla mna nic nezmeskal 🙂
od 5. mes. a pacilo sa jej 🙂
my chodime od 4.mesiaca....sice z toho este asi moc rozumu nema, ale aspon si zvyka na vodu.... 😉
My sme zacali chodit teraz od septembra, maly mal 9,5 mesiaca. V skupine su skoro rovnako stare deticky. Chceli sme zacat skor, ale cez prazdniny kurz nebol. Je to narocnejsie na dvihanie babatka (uz je tazky) ale zas lepsie v tom, ze sedi, stoji kde ho postavim a ja sa mozem osprchovat, oblect a tak 🙂
od 5,5 mesiaca (koniec oktobra). tak nam zacal kurz.
od 6. mesiaca
od 5mes ale pacit sa jej zacalo az asi v 8mes
od ukonceneho 6teho mesiaca 😉
od dvoch mesiacov na odporucanie ortopeda (pomohlo a dieta plava nadsene dodnes)
my od 7. mesiacov