ak mate niekto na vymenu alebo predaj figurky tak sem kludne napiste
ja som včera robila nákup... a potom som si všimla, že to je až od dnes 🙂
Baby mna by zaujimalo že tie hesla v každej obchode su rovnake?
nie ..🙂
Dnes sme boli na nakup znova 🙂 dali nam tučniaky ale nedali nam bodiky... asi si pojdem normálne pýtať... Vám dali? a aké je heslo? dakujem
@siusinocka
AK myslíš bodíky na tie rupsaky a tak,tak tie bodíky sú vložené pri hračke 🙂
@siusinocka
A vy tiež zbierate hračky? 🙂
@ela61 Ano a ked budem mať navyše, rada povymieňam. zatiaľ mam len č. 6 a bodíky som našla.. ja som to dala chalanom tak ma to nenapadlo, že to môže byť tam.. 🙂 predtým dávali šmolkov zvlášť a body zvlášť... a vieme heslo tohto týždňa?
a mam aj 13 rovnaké 🙂
@siusinocka
Heslo nevieme 🙂
Dáte foto tych čo máte rovnaké 🙂
Mala by som záujem 🙂
Kľudne aj odkúpim🙂
mam volné bodíky 21 kusov a jednu figurku na výmenu č.20
tie bodíky su vlastne načo???
inač tiež to mohli inač premyslieť tie nalepky čo sa lepia na nich to je des bojím sa že to ani nedozbierame ešte a už to bude odlepené a postrácané zase vymysleli starosť len pre mna deti mi doma plaču lebo nevedia či isť na nakup do tesca či do billy pre vitamanov otras 🙂)))))))
@ela61 Ešte chvílu počkajte, za nedlho to budu baby rozdávať. pozerala som, že ste z Košíc, tak to sa veľmi neoplatí ani posielať... ale ked nezoženiete tie moje, kludne pošlem, ked ich bude viac naraz.
Ahojte, prosim Vas kde najdem cisla tucniakov ? 1,2,3,4,.....14......28 . Viem ze to je v kufriku ale ten este nemam . A mam aj na vymenu ale neviem ake cislo to je.
@siusinocka
Len pre uistenie 🙂
Vy máte navyše 13 bodíkov alebo 13hračiek? 🙂
@siusinocka heslo na tento tyzden je mango, len nevbiem, ci je vsade rovnake 🙂 tak uz aj nas to chytilo a radi pomenime, ked budeme mat rovnake 🙂 kolko ich ma vlastne byt?
Dobry vecer chcela by som sa spytat naco su tie extra body???
Nie je to na tom papieri co mas lepit a je. tam napusane extra nalepka
@lulu222 aké extra body?
co su na tom papieriku co sa lepi na figurky
ak ma niekto na podarovanie figurky my by sme potrebovali 🙂 🙂