Trojročné dieťa má talent na futbal. Kam s ním?

mishellla24
3. nov 2014

Dobry den, chcela by som sa spytat, moj syn ma 3 roky prave nastupil do skolky v dedine pri Nitre kde byvame. ja dochadzam do prace od pondelku do piatku do BA. ide o to ze som si vsimla zvlastny talent u syna, ktroy je neskutocny co sa tyka futbalu. od pond do piatku ked som neni doma, hrava sa na zahrade z dedom s loptou a cez vykend s nim hravam ja a mame dlhe treningy plne srandy no prekvapuje ma ze je az tak dobry. Neprehanam iba preto lebo som jeho matka. OK ma talent ale co s nim? kde sa pohnem dalej? bola by skoda keby ho nerozvyjal atd atd.. kruzky, skolky, trenery? hocico, vie niekto poradit? dakujem. Miska

katarinamarkova
3. nov 2014

@mishellla24 treba si zistit ci u vas, resp. niekde v blizkosti nefunguje pripravka pre deti. kedze futbal je kolektivny sport, tak individualne ti ho asi nikto trenovat nebude, to by nemalo zmysel.

mishellla24
autor
3. nov 2014

katarinamarkova ok skusim dat do googlu pripravku pre deti v nitre 🙂 dakujem

namornicka
3. nov 2014

Pozri, pokiaľ má talent teraz, tak ho bude mať aj ako 5-ročný a potom ho dáš do predprípravky. On si zatiaľ vystačí aj s hraním futbalu na trávniku u vás pri dome. Tu teraz nejde iba o neho, ale aj o teba. Pretože ti vravím z vlastnej skúsenosti, že ak už začnete chodiť na tréningy a ak má talent tak aj na zápasy, budeš sa naháňať až-až. O nič nepríde.

katarinamarkova
3. nov 2014

@mishellla24 prajem vela stastia a malemu vela zabavy pri futbale.
keby si byvala tu tak ti dam rovno kontakt na trenera 😉
este rada: skor ako ho do danej pripravky zapises, pozistuj si na nu ak sa da referencie, napr. u rodicov....lebo odkukane mam,ze je vela pripraviek, kde deticky skor demotivuju ako motivuju k radosti z futbalu - vsetko zelazi od trenera, je totiz velky rozdiel pracovat s dospelymi chlapmi a s malymi detickami.

mishellla24
autor
3. nov 2014

dakujem, teraz som valala s jednym pankom a vyjadril sa k tomu tak ze ak by mal byt s vacsimi deckami mohlo by to bit demotivujuce pre neho ale dal mi link na youtube kde sa da pozriet o kaucovani deticiek a mozno pomalinky pripravovat kym dosiahne vek 5 rokov a to by nastupil do pripravky ako hviezda.. :D staci do youtubu natukat COERVER. ja som sice na futbal blb ale urcite do toho pojdem, ved predsa je jedno ci budeme travit volny cas kreslenim alebo hranim a trenovanim zaroven.. budeme sa ucit obaja 🙂 ja som matka aj otec v jednom tak to bude pre mna challenge ale preco nie.. ved hravou formou, a ja ho naucim ako lasku k futbalu nestratit ale si ju budovat spravnou motivaciou ... :D