Dobry den, chcela by som sa spytat, moj syn ma 3 roky prave nastupil do skolky v dedine pri Nitre kde byvame. ja dochadzam do prace od pondelku do piatku do BA. ide o to ze som si vsimla zvlastny talent u syna, ktroy je neskutocny co sa tyka futbalu. od pond do piatku ked som neni doma, hrava sa na zahrade z dedom s loptou a cez vykend s nim hravam ja a mame dlhe treningy plne srandy no prekvapuje ma ze je az tak dobry. Neprehanam iba preto lebo som jeho matka. OK ma talent ale co s nim? kde sa pohnem dalej? bola by skoda keby ho nerozvyjal atd atd.. kruzky, skolky, trenery? hocico, vie niekto poradit? dakujem. Miska
katarinamarkova ok skusim dat do googlu pripravku pre deti v nitre 🙂 dakujem
Pozri, pokiaľ má talent teraz, tak ho bude mať aj ako 5-ročný a potom ho dáš do predprípravky. On si zatiaľ vystačí aj s hraním futbalu na trávniku u vás pri dome. Tu teraz nejde iba o neho, ale aj o teba. Pretože ti vravím z vlastnej skúsenosti, že ak už začnete chodiť na tréningy a ak má talent tak aj na zápasy, budeš sa naháňať až-až. O nič nepríde.
@mishellla24 prajem vela stastia a malemu vela zabavy pri futbale.
keby si byvala tu tak ti dam rovno kontakt na trenera 😉
este rada: skor ako ho do danej pripravky zapises, pozistuj si na nu ak sa da referencie, napr. u rodicov....lebo odkukane mam,ze je vela pripraviek, kde deticky skor demotivuju ako motivuju k radosti z futbalu - vsetko zelazi od trenera, je totiz velky rozdiel pracovat s dospelymi chlapmi a s malymi detickami.
dakujem, teraz som valala s jednym pankom a vyjadril sa k tomu tak ze ak by mal byt s vacsimi deckami mohlo by to bit demotivujuce pre neho ale dal mi link na youtube kde sa da pozriet o kaucovani deticiek a mozno pomalinky pripravovat kym dosiahne vek 5 rokov a to by nastupil do pripravky ako hviezda.. :D staci do youtubu natukat COERVER. ja som sice na futbal blb ale urcite do toho pojdem, ved predsa je jedno ci budeme travit volny cas kreslenim alebo hranim a trenovanim zaroven.. budeme sa ucit obaja 🙂 ja som matka aj otec v jednom tak to bude pre mna challenge ale preco nie.. ved hravou formou, a ja ho naucim ako lasku k futbalu nestratit ale si ju budovat spravnou motivaciou ... :D
@mishellla24 treba si zistit ci u vas, resp. niekde v blizkosti nefunguje pripravka pre deti. kedze futbal je kolektivny sport, tak individualne ti ho asi nikto trenovat nebude, to by nemalo zmysel.