Ahojte. Chcem sa spýtať či nemáte doma tuto trampolinu a hlavne ako spokojný.
http://www.trampoliny-jumpex.sk/kategoria/tramp...
Pripadne mi odporučte nejakú kvalitnu. Ďakujem.
Aj my sme ju kupili sice ju mame len tyzden,ale sme spokojny,pevna konstrukcia,a nemam obavy,ze pri skakani da dieta nohu do pruzin,pretoze po celom obvode je ,,suchy zips,, dobre drzi,odskusane takze nozicky sa nedostanu ku pruzinam,aj preto sme sa rozhodli pre tuto trampolinu,s vonkajsou sietou.🙂 spokojnost🙂
@dominika6 @bunkacik1 mohli by ste mi prosím odfotit ako máte pripevnené tyče siete k tým U-nohám ?
Myslím detail toho O-srobu s tym ďalším plastovým dielom a maticou? Máte tu tyč cez všetky tri O-cka ? Ako ste to montovali tu tyč - keďže sú na jej spodku tie plastové ukončenia - neprejde to cez Očka...
Trampolína inak vyzerá byť OK, ale teda návod o ničom.. Zle preložené a z nejakej úplne inej trampoliny...
Vdaka!
@bunkacik1 áno, presne toto som myslela... Velka vdaka!!!!
Jednu tycku máte prevlecenu takto rovnako cez tri O-cka? Asi áno... Takze ste to zrejme tiež tak montovali, ze najprv na tyčku navliecť tri O-cka a potom prisrobovat naraz všetky tri sroby k nohe.... Trochu je to nedomyslene...
Takze tie sroby dosť trčia, toto sa mi na tom tiez nezdalo a aj tá matka sa mi tusim nedala potom
zakrutit na doraz, lebo z jednej strany sú tie matky zúžené a zagumickovane.....
Dosť som sa pri tej montáži s tym ich návodom natrápila... ;)
Takze to musim celé premontovať... Ach jo...
Zdravim; ta vyska siete 160cm je postacujuca¿ Zda sa mi to dost malo, trampoliny inych znaciek maju cosi viac. Dakujem
Ak mozem poradit, kupte si trampolinu, ktora ma siet vnutornu. Cize pruziny su az za sietou. Dieta si tak takmer nema sancu ublizit a vybit si zuby ako moja neter.
Dakujem velmi pekne za odpovede, kupili sme s vnutornou sietou kvoli bezbecnosti, tak uvidime. Tieto jumpex su trochu drahsie tak dufam ze bude aj kvalitnejsia.
Toto je fakt brutalne kvalitna trampolina a hlavne bezpecna s vysokou nosnostou.mame ju sice len chvilu ale sme s nou maximalne spokojny.my mame 366cm so 4nohami a s vnutornou sietou.ked poprsi hned je sucha,skace sa na nej perfektne a aj co sa tyka skladania islo to docela rychlo.vsetko prislo ako malo.a este aj maju vlastnu dopravu s milym panom ktory ju zlozi kde si poviete.uz idu objednavat aj dalsie kamosky ktorym sa velmi pacila😁😂
mne skladanie trvalo prvykrat trochu dlhsie ;) ale na dalsi krat by som to uz dala "lavou zadnou". ja mam radsej s vonkajsou sietou, zvacsuje to plochu na pohyb. a nosnost je fakt super.
Ahojte, my sme kupili dnes, no nevieme ju podľa návodu zložiť. Problém máme už s montovanim nôh, na jednej furt nepasuju diery na srob. Prekladáme hore dole, vymieňame a stále zostane jedna, ktorá nepasuje. Aj vy ste s tým tak bojovali?
@gopika ano, ked clovek nevie, ako to zlozit, tak sa trapi aj cely den a nesedi to. navod je odveci. ale ked na to pridete, ako to ma byt, tak vsetko fakt sedi a potom si uz staci len uzivat skakanie. drzim palce, nech na to pridete. keby ste ju skladali niekomu inemu druhykrat, tak to uz ide od ruky ;)
A ty by si mi to, prosím ťa, nemohla odfotiť, ten detail? Ak ju máte postavenú....😀
Nám dnes dorazila, aj sa nám ju podarilo zložiť, len sa trápime s navlečením šnúrky do spodnej časti vnútornej siete. Poradíte niekto? Je tam strašne veľa dierok a nevieme to nikako rozpočítať 🙂
@l007 ja som navliekala tak ze som vzdy dve vynechala a niekde tri.prevliekla som cez slupku na skakacej ploche a potom cez vrchnu dierku a zasa cez spodnu slupku a dve dierky na sieti som vynechala a zas prevliekla cez tu dalsiu a zas do spodnej slupky a stale dokola.niekedy som vynechala aj 3dierky vrchne.mozno kazdy stvrty krat.potom to bolo super.dufam ze som pomohla.
@daakotaa
My ju mame sme spokojni