Ahojte maminky,
chodievate s detmi do bratislavskej Little Gym? Ako sa Vam paci? 🙂
cena je dost vysoka, to je pravda... spociatku aj mna odradzala, ale malemu sa na skusobnej hodine tak pacilo, ze ma ukecal a chodime uz niekoko tyzdnov... a musim povedat, ze vobec nelutujem 🙂
@petruska77 Ahoj, no ja som si vsimla Little Gym na Vajnorskej a celkom ma to zaujima. Ja mam doma jedneho velmi aktivneho chalana a nieco taketo by sa nam na zimu zislo. Prosim Ta, do ktorej triedy chodite, ku ktoremu instruktorovi a ako to prebieha? Mne by sa asi pozdaval ten vikend, kedze nebyvame blizko Vajnorskej. Ozaj, nevies nahodou je to iba jedina pobocka v Bratislave? Dakujem pekne.
@kimmie Mam 5,5 rocneho syna a chodime cez vikend do kurzu Smieskovia/Kamarati, kde chodia 4-6 rocne deti . Maly sa vzdy super vyjasi a skvele si zacvici 😉 A ano je to jedina pobocka v BA a aj na Slovensku.
A este co sa tyka ceny, tak to vyjde zhruba narovnako ak nie o nieco menej ako babyplavanie v prepocte na pocet hodin.
@petruska77 prave pozeram ich web ale dako neviem najst cennik..prosim Ta co to stoji?
@chichinka cca 14E za jednu lekciu
@petruska77 dakujem za odpoved! 🙂
@petruska77 Dakujem🙂
zaujímavé a čo sa myslí pod jednou lekciou jedna hodina či jeden vstup?
a niečo podobné v ba ako je toto alebo na tento spôsob nieje také niečo?
Ďakujem.
my sme tam boli na skusobnej hodine a maly bol ulne nadseny...tiez by sme chceli chodit caka nas prva hodina
Caute pridam nasu skusenost. S dcerou sme zacali chodit do Little Gym v zahranici, ked mala cca rok a pol, a od prvej hodiny bola uplne nadsena, tak sme boli radi, ked sme sa stahovali na Slovensko, ze sa otvoril TLG zrovna aj tu. chodime uz druhy rok, dcera ma teraz skoro tri, a presla uz Vtaciky, Svistov a teraz je v Dracikoch. Je to super, aj ked nie najlacnejsie, ale deti maju sancu vyjasit sa v telocvicni, kde je vsetko usposobene a bezpecne... rodicia sa nemusia bat, ze si deti ublizia, ked sa vesaju na hrazdu alebo chodia opo kladine... Postupne sa deti ucia zakladne gymnasticke prvky, na kazdej hodine su ripravene nove cviky, a detom sa tam fakt velmi paci. My sme vyskusali zatial tri lektorky a kazda bola super. Navyse po hodine sa deti este pohraju spolu a rodicia si daju kavu a pokecaju 🙂 takze my jednznacne odporucame 🙂
aj my sme tam boli, mám tri deti vo veku 3,5,8 rokov, absolvovali sme vsetky tri hodiny - okrem toho ze vsetky boli identicke - takze neviem aké je tam prihliadnitie na vek, podla mna tam nebola dostatocne zvladnuta bezpecnost deti a co sa pohybovzch veci tyka - ja ako telocvikarka s vela vecami nesuhlasim - deti robili prvky na ktore este nebolu pohybovo zrele a vedome pretazovali organizmus - ale imidz predava
@dzindzik1 My navštevujeme Little Gym s mojimi dvomi detmi- 3 a 8 ročnou dcérou a tie lekcie sú podľa mňa rozdielne, nielen z pohľadu gymnastických prvkov, ale aj štruktúry lekcie. Nemám pocit, že by cvičenia neboli prispôsobené veku alebo schopnosti, pretože vidím, že k jednotlivým prvkom pristupujú inštruktori v každej skupine inak. Navštevovali sme aj iný kurz gymnastiky a určili sa tam rovnaké prvky, ale „davovým“ spôsobom a strácal sa mi tam individuálny prístup. Osobne si neviem predstaviť a zatiaľ som sa nestretla ešte s telocvičňou, ktorá by bola pre deti viac bezpečná, ako táto, tak som si nie istá, či sme boli v rovnakej telocvični 🙂 . Osobne si myslím, že skôr na školách telocvikári kladú minimálne nároky a učitelia si myslia, že ich „preťažujú“ a nevedia potom spraviť ani kotúľ. Samozrejme každý máme svoj názor, ale deti sa na cvičenie veľmi tešia (čo predtým nebolo bežné 😀) , rovnako aj na inštruktorov. Zatiaľ som sa nestretla s iným priestorom, kde s čistým svedomím môžem prenechať dieťa bez obáv, v takej výbave a s takými aktivitami a ešte k tomu cvičenia obsahujú témy, zaujímavé pre deti, pri ktorých sa učia aj iné veci a to nielen po fyzickej stránke.
Ideme pozriet 🙂
aj my ideme, dnes na skusobnu hodinu .... som velmi zvedava
Ahojte. Ako ako sa vam pacilo na skusobnej hodine?Chcela by som ist s krpcom vyskusat.
My uz tiez chodime. Aj moj maly niekedy lieta,ale za ten kratky cas spravil velke pokroky. Aj co sa tyka pohybu a aj tej socialnej stranky. Ja som velmi spokojna a urcite kazdemu odporucam vyskusat.
Ahojte. Chodite niekto aktualne do Little Gymu v Bratislave? Ja prave rozmyslam, ze by som tam s dcerkou isla, ma 22 mesiacov. Nejake aktualne recenzie, popripade cena? Dakujem! 😉
za tu cenu nie ☹