Ahojte maminky pozerala som, ze je tu par prispevkov no su min. 2 roky stare a za taku dobu uz mozno su aj nove. Chcela by som skusit dat dcerku na niaky kruzok tanecny, pohybovy s inymi detickami. Tanec pre mamicky z detmi neprichadza do uvahy kedze som tehu. Neviete o niecom takom ? sme z BA najlepsia by bola Petrzalka. Dcerka ma 2 roky a 2 mesiace je este relativne malinka, ale mozno uz su niake kurzy kde by mohla ist kym podrastie 🙂 Dakujem krasne
@nikolet_89 ahoj ja chodim s dcerkou (2 roky 10 mes) do dance kids (blizko bily pri starom moste)
skus si pozriet http://www.dancekids.sk
mam druhe babatko (5 mes) a kedze ho nemam kde nechat a nema mi ho kto postrazit chodim tam aj s nim (malu mam v rukach alebo v ergonosici)
takze jej nemam ako pomoct, ale ked je potrebna pomoc (napr na fitloptach) tak pomoze aj lektorka inak cvici mala sama
paci sa malej i mne, hlavne ich pristup je super
deticky prihlasis do kurzu podla veku
este viem, ze su kurziky (pohybove) v budatku, ale tam sme chodili iba na malych muzikantov, s pohybovym kruzkom nemam os.skusenost, iba viem, ze aj tam je daco
som si spomenula, ten v budatku sa volal tusim tancuj, tancuj, dupitkaj
pozri si www.budatko.sk v aktivitach najdes kruzky pre deti (maju pohybove, hudobne), tiez prihlasujes dieta podla veku, takze v kurziku/kruzku su deti vekom podobne
zial teraz v lete to uz nebude aktualne (teda mam na mysli budatko) ale sleduj koncom augusta/zac.septembra a ak sa ti bude nieco pozdavat tak sa treba prihlasit, byvaju dost obsadene
nam osobne sa pacil ten hudobny - mali muzikanti, aktivity adekvatne veku a bol spojeny aj trosku s pohybom
Milé maminy! V našej tanečnej škole Riverpark Dance School máme tanečné hodiny aj pre tých najmenších a to už od 2 rokov! Úžasné, energické tanečné hodiny pre detičky so skvelou lektorkou Disco Jarkou môžete navštevovať každý utorok a štvrtok o 10:00. Hodiny prebiehajú hravou formou. Prostredníctvom skvelej zábavy, hier a detských ako aj súčasných moderných piesní si Vaše ratolesti zdokonalia svoje tanečné schopnosti a samozrejme aj rytmické a hudobné cítenie. Príďte k nám aj Vy a vyskúšajte otvorené hodiny Tanec deti (2-3 r.)! Tešíme sa na Vás 🙂 Neváhajte nás kontaktovať na recepcia@riverparkdanceschool.sk alebo +421 (0)910 373 373. Viac informácií ako aj video z hodiny nájdete tiež na našej webovej stránke.
ja poznam jednu perfektnu ucitelku materskej skolky, robi aj kruzky tancovania pre starsie deti 3 az 5 rokov, cvicenie je v Petrzalke, ak mate zaujem napiste mi, poslem kontakt
Pozývame vás na kurzy babyplávania PLUTVIČKA v Bratislave, Tanečnú prípravku a folklórik pre detičky od 1 roka.
@mdsk dobry den. Viete o nejakom tanecnom kruzku pre 3 rocne deti?
@lakocinka4 ano, preposlala som Vam podrobne info - certifikovaná lektorka detských pohybových aktivít
facebook - Lektorka Monika Šútorová
Dobry den, momentalne uz nepracuje, isla na matersku dovolenku.. Ale bola/je velmi dobra.. poslem Vam kontakt sukromne aby ste mali do buducna.
@lubbie Dobrý deň, neviem či je ešte záujem z Vašej strany, ale ponúkam hodiny tanečnej prípravy pre detičky + moderný tanec. Hodiny budú prebiehať na Súkenníckej ul. v Bratislave - Ružinove. pre viac informácií ma kľudne kontaktujte 🙂
Sandra
pre deti od 2 – 6 rokov v materskom centre Humelka, Bratislava, v centre mesta
Počas kurzu sa deti naučia základy rôznych tanečných štýlov, od baletu, muzikálový alebo disco tanec. Lekcie sú dynamické, hravé a veselé. Tancom sa rozvíja koordinácia, hrubá motorika, zlepšuje sa orientácia v priestore a držanie tela.
Kurz vedie herec Novej Scény.
http://www.plavanieplutvicka.eu/tanecna-pripravka/
Maminky,mame este volne miesta pre deticky 2,5 - 5r. na GYMKiDS v pondelky 16:00 - 16:50.
Tesime sa na vas 🙂