Tandémový paragliding - Donovaly

kikina84
31. júl 2013

ahojte maminky..idem kupovat muzickovi k sviatku tandemovy paragliding,,ideme zaciatkom septembra na Donovaly na par dni a chcem to akoze tazke prekvapko,ze ked uz tam budeme, ze mu rovno vysolim kupon,ze moze ist 😀 ..teda aspom tak si to predstavujem,len treba asi zrejme dohodnut nejaky presny termin..Prosim tie, ktore mate s tymto letom skusenosti,mozete mi odporucit nejaku ,,webku,,ktora tieto zoskoky robi a boli ste s nou spokojny? pripadne ak mate skusenot aj s tymi casovymi dohadmi,ako dlho treba tieto veci nahlasovat vopred..Písala som uz dvom takymto tímom, co tieto zoskoky robia,ale nejako mi neodpisuju..Rada by som vsak dala skor na osobnu skusenost niekoho a nejake podrobnejsie info,ako to vlastne cele funguje..dakujem krasne žienky a páni 🙂

acer11
31. júl 2013

myslím,že najlepšie bude dohodnúť to priamo s tým,kto to bude realizovať...každý to má inak...a teraz cez dovolenky možno nebudú reagovať rýchlo 😎 osobnú skúsenosť nemám,viem poradiť len s tandemom z lietadla 🙂

kikina84
autor
2. aug 2013

@acer11 nad tym som tiez rozmyslala,len to uz su dost vysoke pálky..aj ked viem ze manzel by z koze vyskocil od radosti,ale teraz zatial len tento termicky let budeme riesit..tych webiek je viac co tieto lety a zoskoky robia,len sa neviem rozhodnut medzi nimi zatial,ktoru zvolím..dakujem kazdopadne za odpoved ...pekny den 🙂 😉

mmmonika
22. máj 2020

@kikina84 Prosím ťa, boli ste? Spokojnosť?