Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať prípadne poprosiť o radu. Mám synovca, ktorý je podľa mňa veľmi nadaný na spev ... krásne spieva hlavne ľudové pesničky ... sestra ho v tom podporuje aj s manželom, ale mám pocit, že to chlapca nejak neposúva ... nie je v žiadnom súbore ani nechodí na spev ... pani učiteľka slovenčiny ho k tomu trocha vedie tým, že občas s ním nacvičí pár pesničiek ľudových a keď je nejaká akcia v dedine tak synovec tam vystupuje, každý ho obdivuje ako krásne spieva.
Nemáte niekto s týmto skúsenosť? Kde by mali chlapca prihlásiť, aby sa nejakým spôsobom niekam posunul.
Za rady vopred ďakujem 🙂
Nemaju na skole nejaky hudobny kruzok? Idalna by bola ZUS-ka alebo folklorny subor, ale to musia naozaj poriesit rodicia a najst sposob, ako ho motivovat.
Keď ho podporujú, tak keby chlapec prejavil túžbu spievať v zbore, tak by tam asi chodil 😉 Nemá zmysel ho dávať niekam, kam sám nechce. Možno je len ešte malý, aby učiteľke dokázal povedať, že takto to nechce, ale rodičom doma to povedal...
@aduska99 v ZA je ZUS podla mna dost . aj moje sesternica na jednej z nich uci ( hudobne nastroje ) . ved s aporozpravaj s rodicmi. si jeho teta. ak ide o peniaze, daj mu to ako darcek, ze mu zaplatis nejake skolne, alebo tak .. a uvidis ci sa chyti.. hlavne aby to toho chlapca aj bavilo, ale pokial spieva aj takto na podujatiach tak tam asi nechodi nasilu ....
Na žiadosť zakladateľky diskusie sa diskusia uzamyká
na Superstar 😉
hlavne to nechaj na jeho rodičov...