Talent u detí

10. jan 2024

Pekný večer prajem. Kedy ste zistili u svojich detí, že majú nejaký talent?
Syn (6)veľmi krasne a rád maľuje, ale nevzali ho na umeleckú pre jeho nizky vek vtedy mal pekne...
Ale, čo také dievčatko (4) a spev, alebo hudobný nástroj? Kedy ste zistili, že či má talent? Alebo nejaké tance? Deti do ničoho netlačim, syn zdedil pravdepdoobne talent po mne, nie som umelec, ale kreslenie malovanie to je môj relax...
To ma len tak zaujalo,, že kedy ste prišli na talent u detí .. ďakujem za odpovede.

anjelicek26
10. jan 2024

Isli sme na cvicny trening a ked sa pacilo a trener dal palec hore, tak prihlasili. A talent nestaci. Dieta to musi bavit a citit sa tam dobre.. Co je nie u kazdeho trenera a v kazdom kolektive dane...deti mi maju zo 5 kruzkov tyzdenne kazde...nieco pre talent a nieco pre vedomosti a nieco pre zabavu.

majamat
10. jan 2024

dcera krasne kresli. ja som tiez kreslila, ale prestala som.
ked mi dcera v pomerne nizkom veku nakreslila postavicku s prstami, oci detskym sposobom,a le zamerala sa na detily, uz som tusila, ze bude vediet kreslit, aj ked si uplne nepamatam, kedy to bolo, ale asi ani echodila vtedy do skolky.
ako skolkarka uz kreslila vlmei pekne a ked kreslila nasu rodinku a mne nakrelsila este aj bradavky na tricku, tatinovi snurky do topanok, opasok s prackou a rozne ine detaily, mala som dost 😀

babulkomale
10. jan 2024

To je jednoduche: sadlo ku klaviru a hralo, chytilo do ruky gitaru a hralo, chytilo tenisovu raketu a hralo 😃

kacena4
10. jan 2024

na pohybovy kruzok ho vies dat hocikedy, do kludovky od 5-6r. nasa ma talent na kreslenie v 1rocniku sa do zus nedostala az o rok. talent zistis podla mna tak ze dieta dana cinnost bavi, moja presedi niekolko hodin nad vykresom denne

mikadooo
10. jan 2024

Zatiaľ som nespozorovala. Sú to proste normálne deti, ktoré sa radi hrajú, neradi učia a na každom krúžku vydržia tak max pol roka. Presne ako maminka...🤭. Napriek ne-talentom sa nám žije fajn...

jumama
10. jan 2024

U hudobne a tanecne nadanych deti sa da rozpoznat, ze maju cit pre rytmus - napriklad sa kyvkaju do rymu pri hudbe, co nahlas pocuvate. Alebo ti vedia lahko zopakovat melodiu, zatlieskat do rytmu a pod.