SwimFin plavák. Čo vy na to?

mat_ka
9. aug 2011

dnes som nasla perfektnu vec o ktoru sa chcem podelit.
Ide o super vynalez anglickeho instruktora plavania. tato pomocka sa pripevnuje na chrbat - takze ma dieta volnost pohybu a zaroven ho drzi v optimalnej plaveckej polohe. cim viac sa ponori tym viac ho nadlahcuje a naopak.
vraj je to vyrobene z nejakeho super materialu a je to neznicitelne.
pozrite si video:

https://www.youtube.com/watch?v=-2-4s8Ts_0U

podla mna ani cena nie je zla do 30 eur vratane postovneho 🙂 nasla som to na http://swimfin.webnode.sk/

CO VY NA TO ???

beaas
12. okt 2011

@mat_ka kupili ste tu pomocku a ako ste spokojni? vdaka

mat_ka
autor
23. okt 2011

@beaas prepac ze sa ozyvam az teraz ale akurat sme sa vratili z dovolenky a swimfiny sme maly zo sebou. my mame dve deti a mame SwimFin pre oboch. A sme nenormalne spokojny.
Mladsi bude mat iba 2 roky a vseobecne je bojazlivejsi a po 3 dnoch vo vode sa viditelne osmelil.
Starsi 3,5 rocny je cisty divoch, plaval sice od malicka ale po 2 dnoch skace z brehu do vody a nemusime sa ho bat nechat si v bazene plavat sameho. funguje to presne tak ako je to vidiet na tych videach.

DOPORUCUJEME !!!!

jaduska
23. okt 2011

Vyzerá to podarene - ako žraločia plutva... 🙂 Ale osobne by som to nekúpila, nielen kvôli vysokej cene, ale aj tie deti tak divne s tým plávali... Aj to dievčatko, keď ležalo na chrbte, tak ho to akoby samo pretočilo na bruško, tam hrozí, že sa dieťa napije vody.... Ale video je video, v skutočnosti je to možno naozaj fajn....

czechzuzanaba
3. júl 2012

Baby, je nekdo dalsi, kdo toto koupil? Jak jste spokojeni? 🙂

rozala111
3. júl 2012

Ahoj, my sme s deťmi chodili na plávania a tam takéto veci tréneri (bývalí pretekári a riadni akreditovaní tréneri) považujú za zbytočne vyhodené peniaze - používali sme tie opasky na foto. Postupne ako sa dieťatko zdokonaľuje - uberáš tie dieliky. Staršia už ako 3,5 ročná preplávala 50 m sama bez pomôcky, teraz keď má 6,5 ovláda prsia, kraul, motýlika, a znak, ale ona je taký vodný živel, mladší má 4,5 roka a prepláva sám bez pomôcky cca 10m potom sa mu už nechce a ponorí sa. Výhoda toho pásika je tiež, že sa v ňom dá ponoriť, proste je to dobrá pomôcka a nie taká drahá.

czechzuzanaba
3. júl 2012

@rozala111 diky, super. A jak se to presne jmenuje ten pas? to se jmenuje pas na plavanie? 🙂

rozala111
3. júl 2012

no tam kde sme to my kupovali sa to volá plavecký opasok - bolo to na drobcekovia.sk

czechzuzanaba
3. júl 2012

@rozala111 aha, diky. A meli jste ten nejmensi? tech 60 cm?

rozala111
3. júl 2012

No vidíš, to som zabudla, ale asi skor 100cm, pretože teraz ho má sestrin syn a ten už má 5,5 roka a stále je mu dobrý, keby bol len 60 cm tak by mu to už asi bolo malé.

czechzuzanaba
3. júl 2012

@rozala111 no ja jsem ted merila dcerce pas, ma 47 cm, tak ji vezmu ten 60cm teda. No a to plavaly tvoje deti jen s tim pasem? Uz nic jineho?

rozala111
3. júl 2012

@czechzuzanaba áno mali len pás, len sa nezľakni, niekedy sa stane, kým si dieťatko zvykne, že ich to akoby chcelo ponoriť, vtedy ty musíš posunúť pás trochu viacej na ritku, pretože dieťatko je vo vode ako skalka, nevie sa ešte nadnášať, ale to je vec zvyku - nám to trvalo možno 2x čo boli vo vode deti, sestra musela tak trochu drzat za pás - tú šnúrku čo trčí- kým si detičky zvykli.

czechzuzanaba
3. júl 2012

@rozala111 tak diky moc za rady 🙂 Uz jsem ho nasla tu v BA za 6,50 EUR, tak pujdeme koupit.

rozala111
3. júl 2012

@czechzuzanaba super, tak veľa šťastíčka a hlavne zábavy

renab
3. júl 2012

u nás zas tréner používa málo nafúknuté koleso, ktoré "nasadí" dieťaťu na chrbát ako ruksak. takže ruky sú tiež voľné a cena cca 2 eurá.

mat_ka
autor
10. júl 2012

akože nechcem sa nikoho dotknut ale 30eur za SwimFin sa mi zdaju byt rozumne investovane peniaze. a ked uz ludia vyhadzuju za kupkanie sa z miminkom ine eura, tak setrit na tomto mi pride trosku uletene.

ten plavaci pas ktory tu bol spomenuty ma jednu podstatnu nevyhodu, ze ked uberiete tie tehlicky a dieta prestane plavat tak ide pod vodu a pekne sa napije. (odhliadnut od toho ze je to vyrobene s riadne nekvalitneho materialu - co sa zacne casom drolit, plesniviet).
SwimFin odoberanie "tehliciek" spravi za instruktora, ked sa plutva vynori tak je jasne ze nenadnasa, vsak 🙂 ? a zasa ked prestane plavat aspon sa neutopi.
Nase deti swimfin miluju a my tak nemame aspon starost ci sa nam niekde neutopia.
zaujimave ze ked sme boli v USA tak je to tam obrovsky hit - pouzivaju to plavecke skoly, uznava to narodna plavecka asociacia, da sa to tam zohnat skoro vsade.

A tu ... ? deti ovesane nafukovacimi rukavnikmi za 1,8 EUR, vrazene v cinskych kolesach, vselijakych divnych plavacich obleckoch, pasikoch. hrozny pohlad obcas na tie vystrasene deturence ! 🙂

mat_ka
autor
10. júl 2012

@jaduska nas starsi syn sa osmelil si lahnut na chrbat az toto leto ale zato sa uz krasne udzi lezat na hladine.
ked uz najde odvahu vymyslat s chrbatom, tak ti garantujem ze sa vody nenapije. aj tak vacsinou iba skace do vody alebo sa potapa 🙂

trixi
10. júl 2012

@mat_ka urcite velmi zaujimave, urcite na spestrenie, uz vidim nasho Matka ako sa hra na zraloka. 😀 Som zvedava co na to povie, az mu to vecer ukazem.
Ja som velmi tvrdy odporca vsetkych nafukovacich blbin-rukavnikov, kolies, nafukovacich plavacich viest. 😝
V nasich plaveckych skolach pre deticky nepouzivaju nic-maximalne ten plavaci pas. Ucia deti splyvat, zanarat sa, plavat pod vodou bez vsetkeho (aspon tie ktore poznam). 😉

rozala111
10. júl 2012

@mat_ka no neviem aký pás máš na mysli, ale náš má už 4 roky, chodili sme plávať nie len na plaváreň, ale aj na jazerá a podobne, stále je OK, nič neplesnivie a nedrolí sa, je v super stave, a zase - ja som bola asistent trénera plávania, takže viem posúdiť, či je to vhodné, alebo nie, samozrejme, najlepšie je učiť sa bez pomôcky - len doska, ale na to si rodičia netrúfajú a viem to pochopiť, tak asi toľko z mojich skúseností
mne sa vidí 30 € ako vyhodené peniaze - to sa naše deti za 25 € za mesiac naučili každé jedno plávať bez pomôcky počas tréningu - alebo s doskou, ale my sme špecializovaní na preteky a podobne
moje deti plávajú od 3,5 roka a môžem povedať, že stačil im pásik a potom už nič, nebojím sa s nimi ísť do veľkej vody, pretože viem, že sa vedia vo vode pohybovať

tyli
11. júl 2012

@rozala111 mohla by si sem prosím pridať nejaké obrázky dosiek, prípadne linky, ktoré dosky sú dobré a oplatí sa ich kúpiť? v obchodoch takmer nič nemajú, len také tie nafukovacie a na nete na ne zmäteno pozerám a neviem vybrať. sú rôzne veľké, niektoré s otvormi a roznych materialov. syn má 4 a 1/2 roka, nevie plávať. čo k tomu? rukávniky, alebo radšej ten pásik? ak rukávniky, ktoré? nejde mi ani tak naučiť ho plávať, netrúfam si na to. len chcem aby sa správne hýbal vo vode a aby mu spevnel chrbátik.

rozala111
11. júl 2012

@tyli ahoj, my sme používali dosky takéto - viď foto
je to super, dieťatko môže plávať na brušku a drží si ju v tých otvoroch, potom pláva aj na chrbátiku - dá si hlavičku do toho veľkého otvoru a drží sa malých otvorov, pekne leží na vode. je to tiež z toho obchodu - drobcekovia, pretože inde som ich nevidela, material je ľahčený polyetylén.
určite nie koleso a ani rukávniky, deti tak získavajú zlozvyk - vo vode akoby stáli, a nie ležali.
my sme na tréningoch nepoužívali nič - sem tam zvyknú nejaké plav. školy používať tých hadov, aby sa deti nejako nadnášali, na to slúži ten pásik plavecký, ale neviem či z lidla, či aké sú to - či sú dobré, my sme v detských jasliach používali ten čo som písala hore.
nám u malého pomáha doska, keď sa mu nechce plávať tak si ju vezme a jemne leží a splýva, drží si hlávku vo vode a nadychuje sa, je s ňou spokojný. a aj my, pretože tie z plastu - ho neudržali a sú nejaké ťažké a divné, viem, že tieto sú drahšie, ale nám plne vyhovujú

m_lucia
11. aug 2014

Ahojte maminy

Mame swimfin a odporúčam. Malý ma dva roky. Plava pekne sam, my robime len dozor a vymyslame blbosti na spestrenie programu. Akurat sme sa vratili z dovolenky vo velkom mederi. Boli sme ocividne jedini, ale kazdy sa za nami obzeral - mali aj velki... plutvicku si chytali, fotili a pod. Boli sme stredobodom pozornosti. Hlavne ked maly ma plienku na zadku a skace si veselo do vody.

bmmz
24. feb 2016

@mat_ka ahojko citam diskusiu a zvazujem kupu plutvy na plavanie, nemate nahodou vasu na predaj?

moonshine1
24. feb 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

kolko to stoji?

ivy
24. feb 2016

Mam na predaj ruzovy plavak swimfin kto by mal zaujem. Nasa dcerka uz nepotrebuje. Kludne mi napiste do IP.

bmmz
24. feb 2016

@ivy moj syn ruzovy nechce hned by som brala

moonshine1
2. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@bmmz dakujem pozriem

kridielko
24. jún 2016

@ivy
ahoj, je predaj toho ruzoveho swimfin este aktualny? vdaka

zabkakwa
6. okt 2016

nemáte náhodou niektorá na predaj aj ruksak k nemu??