Bola by som rada ak niekto pozná krúžky od dvoch rokov v Košiciach. By mi povedal aké a kde a za koľko.
Aj ja mam doma dvojrocne dieta a chodime na kruzok mali muzikanti od roka a pol, je pre deti od 1 do 3 rokov. Maly dokaze pekne vytlieskavat , tancuju, spievaju, hraju na jednoduche hudobne nastroje, pocas prestavky sa hra na gitare a deti vyfarbuju, proste cas prejde velmi rychlo a deti su spokojne. Je viacoro kruzkov pre deticky od 1 roka, napriklad cvicenie na fit loptach, anglictina, plavanie, tvorive dielne, sportove a kopec dalsich. My sme v Nitre, ale urcite aj v Kosiciach nejake budu, pozri si materska centra v meste a urcite nieco najdes.
Košíčanky, prosím vás, poraďte mi,kde môžem chodiť cvičiť/tancovať s 2ročnou dcérou? ktoré MC alebo tanečná škola robí nejaké kurzy, pohybovú prípravu pre dvojročné deti?????? prosím o tipy! myslím,že malú by veľmi bavilo učiť sa nejaké tanečky s detičkami....
Krúžok pre dvojročné dieťa? Mám doma dvojročné dieťa, je schopné akurát tak sa samé najesť, napiť, cez deň si pospať, zahrať s autíčkami a medvedíkom....neviem si ani len predstaviť na aký krúžok by mohlo chodiť 2 ročné dieťa 😕 😕 😕 😕