Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Pridavam sa... ja skor na kupu, zatial mam len babrosa na vymenu...
@adula12 ja tie čo som písala aj predám babroša by som potrebovala🙂
ak ma niekto na predaj ponuknite,radi kupime 🙂
@saskia5000 mozme vymenit teda aspon toho jedneho ak chces.
To uz mate aj na vymenu?vsak len dnes to zacalo.
😁
Tiez budeme zbierat 😊
@lauraespozito Ty robíš v Lidli? Lebo si nemyslím, že už si dnes urobila 19 nákupov po 15 €
@cecilia68 nerobim v lidli ale kupila som 30 ks smolkov
@haanovajana ved ked si ludia kupia? preco nie. jeden predo mnou si kupil 20 balickov. je to jednoduchsie ako robit nasilu nakup.
Prvy den by som urcite 30 ks nekupila,ludia uz nevedia co maju kupit v obchode.
@haanovajana a aky je rozdiel ci kupim prvy den 30 ks alebo o mesiac 30 ks ?
@lauraespozito Bola to len otázka...nemyslela som to v zlom.
@haanovajana okrem toho ked chcem nazbierat celu sadu tak nebudem cakat kym vypredaju
Ja vzdy dostanem ale nazbieram.
@saskia5000 mame na vymenu pre teba za tie co nam chybaju 😉este ich mas ?
@lauraespozito mame co zhanas 😉 aj ty mas co my potrebujeme lienku snappy a ostatnych smolkov mozes napisat ako sa volaju - nerozoznat to, ktory je aky
na vymenu mame : zlaty smolko, purpurovy smolko, tatko, burka, mudros, basnik a silak 😉
@lauraespozito snappy lienka hlados farmar (by sme potrebovali)
@saskia5000 trubkar machlos a smolinka (by sme potrebovali)
@roselyn na vymenu mam : tatko smolko,babros,sefko,farmar,machlos,hlados,cackos,lienka
@roselyn trubkar machloš šmoulinka pošlem ja potrebujem šmolko, tatko šmolko, silák, farmár, šéfko básnik napíšte mi IP
Vymieňam len v ramci Kosic
@roselyn máme: Gargamel, Trúbkar, Machľoš, Šmoulinka. A Vy máte nejaké na výmenu? - potrebovali by sme: šmolko, Tatko Šmolko, Silák, Farmár, Babroš, Vtipko, Šéfko, Básnik.