Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015

stanko15
24. aug 2015

Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂

stanko15
autor
24. aug 2015

Ahojte mám na výmenu Tuffy je to fialová príšerka z vlasmi 🙂

jaromax
24. aug 2015

Lidl 2015 Podmorský svet
na výmenu

Mr.Squid 2x
Nohorse 2x
Sweety 2x
Russi
Lobby
Goupy
Drup
Oscar

chýbajú mi

Clam
Turbo
Winker
Roxx
Olie
Toodalou
Kha
Hi

stanko15
autor
24. aug 2015

Mám na výmenu

Tuffy 2x
Hi

a chýbaju mi

Balloon
Winker
Clam
Craggy
Drup
Fuzzle
Mr. Squid
Nohorse
Ollie
Russl
Toodalou
Billy
Boo
Beany
Lobby
Sweety

jaromax
24. aug 2015

@stanko15
vymenim Hi za nietoru ktoru nemas
Mr.Squid 2x
Nohorse 2x
Sweety 2x
Russi
Lobby
Goupy
Drup
Oscar

stanko15
autor
24. aug 2015

@jaromax dobre ja ešte počkam do tohto tyzdna a ked budem mat este nejake ktore potrebuješ tak vymenime zatial mi nechaj Lobby 🙂

stanko15
autor
24. aug 2015

*do štvrtka ešte určite pôjdem tak potom keď nejake bude ešte ktore potrebuješ napisem ti a potom v piatok pošlem 🙂

jaromax
24. aug 2015
rainbow1313
24. aug 2015

Predám Stikeez čísla: 2,8,9,10,11,12,13,14,16,17,19,20,21,22,24

jaromax
25. aug 2015

@rainbow1313 kupim
8 clam
11 Turbo
13 winker
17 olie
24 kha

horana
25. aug 2015

Tak jeden den po spusteni naco toho tolko hned mate? Akcia bude trvat dlho, ti co nakupujete v Lidli pravidelne tym budete doslova zatopeni. Naco uz teraz kupovat? Ved je velka sanca ze casom to dostanete zdarma a este budete mat prebytkov co nebudete vediet co s nimi.

jasminet
25. aug 2015

ja som vcera dostala 5ks balickov a kedze som povedala, ze take doma uz nechcem ani zadara - vsade sa to povaluje, deti z toho nic nemaju a uplna blbina, tak som nechala v nakupnom kosiku - niekto najde, snad urobia radost a ja budem mat pokoj 😀 😀 😀

horana
25. aug 2015

@jasminet Nase to sice zbieraju, kedze chodia so mnou do obdchodu a nemam to srdce im odmietnut zvlast ked to je zdarma. Ale urcite im to nebudem kupovat za tych 49 centov ako mali hned velke oci nech im aj hned dokupim ved maju aj zvlast na dokupenie, no urcite. Totiz v detskej sa nam povaluju este zbytky predoslej serie Stekeezov co mali ku koncu tiez prebytkov ze az, decka sa s tym obhadzovali na ihrisku, ani v skole to uz nik nechcel, a uz o ne nikto ani nezakopne, zaujimave je vzdy az to dalsie, prave moderne, hoc taky isty brak. Ale tiez si obcas povdychnem ze aspon nieco zaujimavejsie a relativne hodnotnejsie nez taky navidomoci odpad, hluposti.
Este ked napr. Billa ma tie nalepkove knihy, tiez namotavka, ale aspon dietatu nieco potom zostane, zaujimava knizka, ale tieto plastove mini vylisky - kto na to kde chodi ze to vymyslia. Robia z ludi doslova hlupakov cez ich deti.
Uz vidim ako sa aj na tieto vyroja priekupnici, vacsinou zamestnanci Lidla alebo ich znami, bude sa saliet, predavat tie svietiace a trblietacie za trojnasobok ceny a pod. a cela histeria ako vzdy pokracovat...

jasminet
25. aug 2015

@horana ja som doma zakazala uz aj vitamanov a podobne... len to prekladame z prava do lava... jasne, keby deti isli so mnou, zoberiem, ale nastastie som bola sama a v najblizsej dobe uz so mnou chodit nebudu na nakupy, tak sa snad tomu vyhneme... aj tie kraviny tucniaci z tecsa... kazdy to nosil mojim detom lebo nevedeli co s tym a ja to tu teraz vyhadzujem 😀
tie nalepkove knihy berieme, aj sa tam co to naucia... toto uz odmietam - plna komora blbiniek

sardinka333
25. aug 2015

@jasminet moj človek! ja to uplne ignorujem...naši to ani velmi nechcu, 9 ročný už na taketo naozaj nie je...ešte tak dcera čo má 6 ale tiež sa ,,netrhá,, pripadne tak 5 minut ju to bavi...nevie sa s tým nejako hrat. Vo vysledku to samozrejme neodsudzujem, iste sa najdu takí ktorých to baví. Ja za celkovo neznášam ,,lapače plachu,, a kadejaké somariny s otaznym využitím a použitím.
Nič už nezbieram - aj tak sa to len povaluje kde kade, tie tučniaky to bola 100% hovadina, automaticky zo išlo do koša cele baliky, načo nám to je? To iste smer koš aj tí šmolkovia (pardon, zobrala som to deťom do školy do družiny nech sa hraju)
Mne sa pačili tie knihy z Billa...to sme zbierali lebo vo vysledku sme mali zaujímavu knihu z ktorej sme si čítali.

jaromax
25. aug 2015

No dievčence, deti ako deti, naše sa s nimi hrajú skoro každý deň. V minulej akcii sa mi pri nákupoch nepodarilo zohnať všetky figúrky za nákup mi povedali aby som si odkladal bločky , že keď dostanú figúrky vymením. Ale už nedostali. Tak som si povedal, že teraz nebudem čakať do poslednej chvíle a zapojil som všetkých známych čo kupujú v lídli. Lepšie figúrky v hrsti ako ako figúrky v lidli. 😉

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanko15
autor
25. aug 2015

Mám na výmenu Tuffy 1x tak rád vymením 🙂

snurky
25. aug 2015

na výmenu máme-sweety-3ks,lobby,beany-3ks,fuzzle,winker,chukapi,ollie,mr.squid.potrebujeme-oscar-2ks,hi-2ks,boo-2ks,billy,goupy,toodalou,clam-2ks,turbo a nohorse.

marry1515
25. aug 2015

Keby skôr niečo poučné vymysleli a nie takéto capiny.... tiež som sa pri prvej sérii išla pretrhnúť aby sme mali všetky a zbytočne- mala nieje o nič múdrejšia a ja o niekoľko € ´chudobnejšia´. no a zo stekeez zostali asi 4 ostatné...čert vie ako skončili. Jediné čo nám z týchto marketingových akcii zostalo sú TESCO kartičky-to bola dobrá investícia.... Ale aby som zas šalela kvôli tomuto-nehrozí!!!!

martinapappova
25. aug 2015

Mam stikeez akychkolvek. Ponuknite.

kikina1851
25. aug 2015

@stanko15 Dobrý večer mám na výmenu NOHORSE a potrebujem HI

kikina1851
25. aug 2015

@martinapappova Dobrý večer máte sweety?, možem vymeniť za oscar?

stanko15
autor
25. aug 2015

@kikina1851dobrý večer dobre môžme napíšte mi aké ešte potrebujete 🙂

martinapappova
25. aug 2015

@kikina1851 dobry vecer ja viem zohnat vsetkych. A mam ich vela tak ak by ste chceli. Ale ja nwpotrebujem na vymenu. Ja mam vsetkych.

lenuska2012
25. aug 2015

@martinapappova Dobrý večer. Po koľko ich predávate?

lenuska2012
25. aug 2015

@rainbow1313 Dobrý večer.Po koľko ich predávate?

malinovka333
25. aug 2015

@martinapappova a co zato? 🙂

martinapappova
25. aug 2015

@lenuska2012 navrhnite vy

martinapappova
25. aug 2015

@malinovka333 navrhnite

malinovka333
26. aug 2015

@martinapappova za postovne?lebo urcite to nebudes mať za nakup ale nejak pod ruku. 😆