Potrebujeme ešte : ZAJO, kráľ, búrka, šmolko a leňoch. Kúpim poprípade vymením máme na výmenu dosť.
@jajoto za kolko predavate?
Buď na výmenu alebo 0,49 ako v Lidli akurát že si to kupujete presne aké Vám treba.
Má niekto na výmenu figúrky Tatko šmolko, Gargamel a Búrka...
@jajoto Dobrý večer máte tatko šmolko, gargamel a búrka?
téma je už otvorená tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/stikeez-smolkovia-zabudnuta-dedinka-2018/
načo zbytočne zapratávate fórum?
Ahojte,nechcete sa presunut do totožnej diskusie na vymenu? Je tam uz viac prispevkov a diskutujucich,mozno by to ulahcilo vase vymeny a predaj .
Ahojte nam chyba lenoch ,na vymenu mame smolinku,tatka smolka,silaka,farmara,trubkara,vtipka,machlosa
ahojte,
chybaju nam tatko smolko a azrael
a na vymenu mame purpuroveho smolka,basnika,mudrosa,farmara,zeleneho smolka,gargamela,machlosa,cackosa,hladosa a smolka
dakujem
@ericca2 Ahoj potrebovala by som zlateho krala a šefka.
Predám týchto šmolkov: farmár, zajo, azrael, kráľ, Gargamel, tatko šmolko, mudroš, šéfko, babros, silak, čačkoš, hladoš, kráľ. 1ks/0,49+ poštovné. Píšte prosím správu.
Prosím nemá niekto šmolinku nazvyš, už len ona nám chýba.....
STIKEEZ - mám sa už podarilo nazbierať všetkých, takže máme na predaj:
tatko Šmolko, Búrka, kráľ Šmolkov, Leňoch, Šmolinka, Šéfko (2x), Divoško (2x), Gargamel (2x), Čačkoš, Farmár, Básnik (2x), Silák (3x), Babroš (3x)
ahojte zhanam Šmolko,Snappy,Hundroš ,Basnik na vymenu mam Kraľ,purpurovy šmolko,čačkoš
My máme zatiaľ jedného-neviem mu meno, ale má takú bielu slzu od smiechu na tvári. Nepotrebujeme to. Ak ho nemáte, pošlite mi správu, ja vám ho za poštovné pošlem. Ak ho máte, tak nič.