Výmena Stikeez ovocie- zelenina
Dobrý deň prajem mamičky 🙂 aj my zbierame stikeez ovocie a zelenina 🙂 chýbajú nám už len tri postavičky a na výmenu nemáme žiadnu. Odkúpili by sme tieto čísla 7-Ivan, 12-Yip Yap, 21-Ellie,Evie&Eddie. Ak máte niektorá tieto tri postavičky navyše a budete ochotná nám ich predať a poslať poštou potešilo by nás to. Pekný deň prajeme všetkým 🙂
Potrebujeme : P.A., sepp, ieks, Ivan, per, nom-nom, smoob, maggy, pom, vinz, lorus, blues, mipo, tommy
Na výmenu máme : uluf, Jim, melo
Potrebujeme : P.A., sepp, ieks, Ivan, per, nom-nom, smoob, pom, lorus, blues, mipo, tommy
Na výmenu máme : uluf, Jim, melo,yip-yap
Kiwi a cucoriedka na predaj
0,40€/ks+posta
Dobrý deň, ja by som od Vás zobrala: Blues, Sally, Tommy, ak máte. Ďakujem.
Potrebujeme : P.A., sepp, ieks, Ivan, per, nom-nom, smoob, pom, lorus, ellie-evie-eddie, mipo, tommy
Na výmenu máme : uluf, Jim, melo,yip-yap
Na predaj zemiak a kiwi
0,40€/ks +posta
Potrebujeme : P.A., sepp, ieks, Ivan, nom-nom, smoob, mipo tommy
Na výmenu máme : uluf, melo
Potrebujeme melon, zemiak a uhorku.
Na výmenu máme: pomaranč, mrkvu, papriku, jablko, ceresne, ananás, banan, hrusku, baklazan a čučoriedky.
Najlepšie osobne v Trnave.
Na predaj:jablko,uhorka a zemiak
0,40€/ks+posta
Potrebujeme : sepp, ieks, Ivan, smoob, mipo,tommy
Na výmenu : emma
prosim mate niekto baklazan? ja mam na vymenu petrzlen alebo melon, idealne osobna vymena BA, dakujem
Potrebujeme : sepp, ieks, smoob, mipo,tommy
Na výmenu : emma, pom, blitz, super bell, ellie-evie-eddie, uluf,per
Potrebujeme : sepp, ieks, smoob,tommy
Na výmenu : pom, blitz, ellie-evie-eddie, uluf,per
Ahojte kto ma 1,2.7, 22 odkupim. dam 50 centov za kus. dakjem SOM s Petrzalky
Potrebujem pomaranc Ivan,cucoriedy blues a cviklu nom nom ,na vymenu mame kivi,brokolicu,paradajku a baklazan ,popripade odkupim
Ahojte, kto ma navyse pomaranc a melon? Mame aj na vymenu, alebo odkupim ;) Len obe spolu
Ahojte.
Potrebujem 7 a 14.
Na vymenu mame 5 a 11.
Prosím píšte do IP.
Vďaka
Vymeníme za Blitz (1),Melo(9), Super-bell (11), Pom (17), Olas (22), Mipo (23)