Ahojky🙂
Chcela by som sa opytyt ci ma niekto skusenost so sportovym plavanim v plaveckom klube Orca v Bratislave .
Potrebovala by som hlavne informacie ako a kedy sa tam zapisat , ake su podmienky prijatia a podobne.
Uz som tam pisala aj mail ale bohuzial sa mi neozvali .
Dakujem 🙂
presne tak. najlepsie bude, ked tam zajdes osobne. my sme boli tiez osobne v klube, ked sme riesili futbal pre chalanov. Takto nic nevyriesis, osobne je najlepsie. A neviem kedy si tam pisala, moze byt, ze uz maju "prazdniny".
Orca v týždni bezne pláve, vidim ze maju drahu obsadenu...skratka treba prist osobne na Pasienky to je tutovka. Okrem toho tam máš čísiel ,,na máriu,, tak volam kym niekto nezdvihne nie? Kto iny to vie lepšie ako treneri? Chapeš....čakaš kym niekto odpiše pritom tam mas asi 7 kontaktov...
Tento týžden ma napr. Sharks posledny plavecky a potom konči sezona. Ideálne riešit to týžden pred začatím šk. roka ...športove plavanie je viac fazove a častejšie ako bezne plavanie. Deti sa zaraduju do skupin podla vykonnosti. Aspon v Sharku.
http://orcabratislava.sk/o-nas
@sardinka336 ahoj,mozem sa spytat ci nadalej navstevujete orcu a ci ste spoko..dakujem
Ahojte, s tymto plaveckym klubom nemam skusenost, ale aktualne hladam pre dcerku - 5 rocnu plavkynu nejakych partakov. Dcerka plava v klube Swimio. Plavame v petrzalskej plavarni a hladam tak 2 - 3 deticky, aby mala partakov a tahali sa navzajom. Dcerka plava uz styly znak, kraul, uci sa prsia a zacina motylik - na 25 metrovom bazene.
a tu sa ti tak isto neozve nik, lebo sme tu maminky z celého SK....daj sa do skupiny BA, tam to budú skôr poznať maminky, alebo ja by som išla aj osobne ...