Športové plávanie v Bratislave

olianko
21. jún 2017

Ahojky🙂
Chcela by som sa opytyt ci ma niekto skusenost so sportovym plavanim v plaveckom klube Orca v Bratislave .
Potrebovala by som hlavne informacie ako a kedy sa tam zapisat , ake su podmienky prijatia a podobne.
Uz som tam pisala aj mail ale bohuzial sa mi neozvali .
Dakujem 🙂

deti95060810
21. jún 2017

a tu sa ti tak isto neozve nik, lebo sme tu maminky z celého SK....daj sa do skupiny BA, tam to budú skôr poznať maminky, alebo ja by som išla aj osobne ...

yanni
21. jún 2017

presne tak. najlepsie bude, ked tam zajdes osobne. my sme boli tiez osobne v klube, ked sme riesili futbal pre chalanov. Takto nic nevyriesis, osobne je najlepsie. A neviem kedy si tam pisala, moze byt, ze uz maju "prazdniny".

sardinka336
21. jún 2017

Orca v týždni bezne pláve, vidim ze maju drahu obsadenu...skratka treba prist osobne na Pasienky to je tutovka. Okrem toho tam máš čísiel ,,na máriu,, tak volam kym niekto nezdvihne nie? Kto iny to vie lepšie ako treneri? Chapeš....čakaš kym niekto odpiše pritom tam mas asi 7 kontaktov...
Tento týžden ma napr. Sharks posledny plavecky a potom konči sezona. Ideálne riešit to týžden pred začatím šk. roka ...športove plavanie je viac fazove a častejšie ako bezne plavanie. Deti sa zaraduju do skupin podla vykonnosti. Aspon v Sharku.
http://orcabratislava.sk/o-nas

kikina84
16. aug 2019

@sardinka336 ahoj,mozem sa spytat ci nadalej navstevujete orcu a ci ste spoko..dakujem

lemurko
16. sep 2019

Ahojte, s tymto plaveckym klubom nemam skusenost, ale aktualne hladam pre dcerku - 5 rocnu plavkynu nejakych partakov. Dcerka plava v klube Swimio. Plavame v petrzalskej plavarni a hladam tak 2 - 3 deticky, aby mala partakov a tahali sa navzajom. Dcerka plava uz styly znak, kraul, uci sa prsia a zacina motylik - na 25 metrovom bazene.

ro_mi
24. jan 2020

@lemurko Ahoj mohla by som sa spytat kde chodi dcerka teraz? Hladam klub pre maleho alebo os trenera. Ma 4,5 roka a tiez uz pomaly plava kraul, prsia, uci sa znak, motylik, vie skakat sipky. Chcem ho trochu posunut dalej. Dakujem za odpoved.

olianko
autor
28. jan 2020

@ro_mi skús otca Bratislava

olianko
autor
28. jan 2020

@olianko orca Bratislava

lemurko
27. feb 2020

@ro_mi dcerka stale plava v klube SWIMIO . Momentalne uz plavaju aj na Majernikovej na Dlhych dieloch.

haimi
7. sep 2020

@lemurko
Dobry den, dcera plava stale v klube swimio? Ma individualky, ci je v skupine. Dakujem

lemurko
9. sep 2020

@haimi ano stale plava v Swimiu, teraz na Majernikovej v skupine

haimi
9. sep 2020

@lemurko dakujem 😉 kolko je prosim deti v skupine..Moje baby maju 5r a chodia od 1 roka na kurzy do trnavy, ale vadi mi, ze ich je skupine 6-7 a su deti v skupine nevyrovnane ☹