Maminky, nemá niektorá z Vás osobné skúsenosti so svojim dieťatkom so športovou gymnastikou na Popradskej 84 v Košiciach (oproti ZŠ Kežmarská)?
Zaujíma ma všetko ... tréneri, predovšetkým ich prístup k malým deťom (4r), spôsob výuky, vedenia hodiny ... výsledky práce, ktoré je možné sledovať na dieťatku ... spolupráca vedenia s rodičmi detí, aké majú jednanie, celkový prístup ... či Vaše deti chodia na gymnastiku radi a vnímajú ju skôr ako zábavu a nie ako nejakú povinnosť, ktorú im rodičia "nadelili" 🙂 ..... v neposlednom rade aj mesačné poplatky za "kurz", prípadne všetky ostatné poplatky, ktoré je potrebné uhradiť ... . a iné info, ktoré mi viete poskytnúť.
Nepíšte mi prosím Vaše názory na tento šport v súvislosti s malými deťmi. O tieto informácie záujem nemám.
Prosím, aby mi odpovedali maminky, ktoré majú skúsenosti so spomenutým zariadením, prípadne uvítam aj akékoľvek iné skúsenosti z nejakého iného športového zariadenia v Košiciach, ktoré sa venuje športovej gymnastike a berie aj detičky vo veku 4 (prípadne aj 3) rokov. Ďakujem za všetky informácie.
@nunusimi ...ako som pisala iukas .... my sme nakoniec nenastupili ... aj ked neskor som o Popradskej pocula zatial len same dobre veci a odporucania ... zacali sme so vsestrannou Pohybovou pripravou pre deti predskolskeho veku a to je to co mojmu synovi vyhovuje 🙂 ... skace beha lozi kope hadze .... no jednoducho robi vsetko to co deti a hlavne teda chlapci v jeho veku (teraz uz takmer 5r) maju najradsej 🙂 ...len niekedy mam pocit ze ta jedna hodina by mohla trvat aj cely den a nie urcenych 60 minut 🙂 tolko energie tie deti v sebe maju ...
Píšem dosť neskoro,, my sme tam chodili dva roky chcec od 6-8r.,,máme 9,5 a chceme sa tam vrátiť (medzitým sa nám narodila sestrička,, mne sa zdalo, že robia stále to isté ale po tých dvoch rokoch malý má krásne držanie tela,, no urobí salto,, a je frajer na telesnej robí zostavy,, nevýhodou je parkovanie, mali by s tým niečo robiť,, tak možno sa tam stretneme v septembri, pa
dobrý, chodili sme na popradsku do Ke