Ahojte. Idem si po rady. Aký šport odporúčate v zmysle budovania si imunity= čiže pravidelné tréningy vonku,ideálne za každého počasia. Vyberám pre 5r syna,on je najvhodnejší adept na gymnastiku,no tá sa u nás cvičí na 90%v telocvični a ja potrebujem aby mal tréningy vonku na čerstvom vzduchu.... Viem že atletika,fotbal...čo ešte ? Ďakujem
Bicykel, lyze. Ved nemusi robit jeden šport, kazdy den môže iny.
A najma - prichadza jar a teplo, deti su rady na preliezkach. Imunutu nemusis za kazdu cenu a kazdy den budovať sportom. Stačí, ze je denne na cetstvom vzduchu a hybe sa - akokoľvek.
@zorkahorka on je vonku každý deň. Bicykluje veľa, kolobežka, lopta, v rámci pobytu na preliezkach. Ale chcem ho dať na športový krúžok kde bude mať režim a pravidelnosť a stály kolektív ( dôvody niesu podstatné) . Zároveň však potrebujem budovať imunitu pobytom vonku. Preto takto uvažujem
@janinah toto ma nenapadlo,niečo na tom môže byt,zrovna sa učí korčuľovať tak je to zatiaľ otázne či ho to chytí za srdce
@autorka: my sme dali na futbal. Timovy sport, uci sa disciplíne, trening 2x tyzdenne, decka pozna zo skolky, takze si takto utuzia vztahy. Akurat teraz v zime trenuju v telocvični
Moja predskolacka sa nedavno naucila korculovat a chce hrat hokej...ide jej to akoby sa na korculiach narodila. Uz aj na verejnom korculovani ma islovil jeden pan ze mame prist na trening tak zvazujem
Hokej..prostredie zimného štadióna nám odporúčal alergolog.