Šport pre 8-ročného chlapca

21. sep 2023

Ahojte mamky,

Kolkokrat tyzdenne vasi synkovia sportuju? Mne sa zda, ze moj maly ma toho az prilis, este nemal 7. Hra hokej.

Dakujem!

zorkahorka
21. sep 2023

Moj ma 6 a hra futbal. 2-3 krat do tyzdna po cca hodine a sim tomu rada. Nechcela by som dueta, ktore nesportuje. Detia sa maju hybat, behat, skákať, saliet.
K tomu ho vedieme k turistike, nedavno vysiel na kralovu holu. Bicykluje, lyzuje, vie plavat, chodime na bezecke preteky (len v okoli) a chceme ho naucit korculovat
Dodam esre, ze pride z tréningu a este si v zapale kope aj foma..v zime oride z lyzovacky a leti na trening. Lebo chce

nikpa
21. sep 2023

Okrem toho hokeja má ešte niečo keď sa ti toho zdá veľa? Tie tréningy sú stavané aj podľa veku. No je pravda, že práve hokej je jeden z tých náročnejších športov pre deti, na čas aj kondíciu a vydržia len tí lepší. Veľa chlapcov po pár tréningoch končí lebo nevládzu alebo sa im proste nechce tomu obetovať čas a námahu. Ale ak vidíš na synovi, že je v pohode, zvláda to, stíha aj školu tak nevidím dôvod sa obávať.

dzina007
21. sep 2023

starsi (10r) ma 4x do tyzdna atletiku (1hodina/den)

mladsi (8r): 2 dni v tyzdni po 1 hod thaibox, 2 dni v tyzdni po 1hod parkur, ak sa mu chce ide si zabehat aj na atletiku

+ este v CVC pocas druziny ma sach, plavanie a lego tim kde programuju a stavaju z lega.

Zda sa to byt vela ale sam sa rozhodol ze radsej CVC ako krepcit v druzine len. A poobedne sportove treningy ho tiez bavia kedze ihriska su prazdne a takto je medzi detmi.

anjelicek26
21. sep 2023

Mame v tom veku dceru, ale syn mal toho rovnako - 1,5h gymnastika, 3h na plavarni (hodina trening, dve v bazene blbnut), 1h tenis, 1,5h hadzana + ma este zbor, spev a chodi na vytvarku... na vozenie je to aj tak az az...

beronsche
21. sep 2023

2x tyzdenne futbal, 1x florball. Vsetko len rekreacne. 🙂
Ak sa sportu dieta venuje sutazne, viem si predstavit, ze treningy su castejsie.

cookie29
21. sep 2023

kazdy den okrem nedele. Je prvak a takto funguje uz 2 roky a to napriek tomu, ze je od 7h30-18h v skole. On to potrebuje. Ked sa ho opytam, co by sme mohli vypustit, tak nic, este by si pribral.
Futbal, Judo, plavanie, Hadzana, bojove umenia. Na ine co by chcel je este maly (triatlon). V centre volneho casu v stredu tiez maju pravidelne sportove aktivity. Minuly tyzden to bolo rugby vcera boli na bike rallye...

autor
21. sep 2023

@nikpa hokejove treningy ma pondelok, stvrtok, piatok. Skola od pol 9 do pol 4, zo skoly priamo na lad, domov pride o pol 7 vecer. Cez vikend zapas. Okrem toho chodi plavat a hra na klavir, teraz si dal pauzu od jazdy na koni.

nikpa
21. sep 2023

Viem ako fungujú hokejove tréningy a plus k tomu keď má ešte dva krúžky a školu, je toho dosť. No deti v jeho veku majú veľa energie 🙂 Ale ako som písala, záleží na dieťati ako to zvláda. Jeho sa opýtaj, sleduj ho či sa ti zdá v pohode. A hlavne aby mal čas aj na oddych a aby ho to čomu sa na krúžkoch venuje, bavilo.

sella38
21. sep 2023

Synator hra hokrj siesty rok. Teraz ma 13 a trenuje 5x do tyzdna, siesty den zapas, volno iba v nedelu a ano, je to narocne, ale ak by mohol, na stadione spi. V cca tretom rocniku mali 3x do tyzdna trening.

autor
22. sep 2023

@nikpa vladze. Plavat chodieva s otcom. Nema vela casu na oddych, on je ranna vtaca, medzi 5 a 6 je hore, spavat teda chodi na pol 8 vecer.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz