Spoločenské tance pre budúcu prváčku

stastnamamulka
2. apr 2013

Ahoj kočky,rozmýšľam o vhodnom krúžku,výplni voľného času pre našu budúcu prváčku a napadli mi spoločenské tance,kedže má veľa energie,má rada hudbu,rada doma tancuje a predvádza sa😀 ešte na strednej som sama absolvovala niekoľkomesačný kurz a veľmi ma to bavilo a myslím,že mi to aj veľa dalo😉zaujímajú ma vaše skúsenosti,rady,postrehy čo mám približne čakať.V našom meste je takýto klub pre deti od 6rokov,prihlášky sa dávajú v sept.,okt.,dovtedy sa hádam rozhodneme.

janinah
2. apr 2013

skúsiť môžete,možno sa jej to zapáči...prestať môžete hocikedy...ale mne by sa pre takú dievčinku viac ľudovky páčili 😉

zmol
3. apr 2013

Z vlastnej skusenosti ti poradim že ak je šikovna daj ju na gymnastiku,balet ... Proste niečo co napomaha rozvijať koordinaciu,vytvára spravne držanie tela , v tomto je možno najlepšia moderna gymnastika ( spaja prvky baletu a skače sa veľa na švihadle)
A spoločenske ( ak bude chciet) dajte najskôr ked bude mať 10 rokov.. Ovela rychlejšie bude napredovať...
Sama som robila spoločenske tance a dnes som trenerka a rozhodkyna, zle sa mi pozera na deti na sutaži ako "valaju "zostavy uz v paroch a pritom každy ma problemy sam zo sebou...na treningu ak je 2x do tyždna často nieje priestor robiť aj gymnastiku aj zostavy... to by museli trenovat každy den aspon hodinku...z ktoreho si mesta?

stastnamamulka
autor
3. apr 2013

@janinah aj ludove tance sme zvazovali,v meste mame subor,ktory cestuje po celom svete🙂ale tam je pripravka uz od 4r a casovo narocne treningy,ktore by som bohuzial pri detoch nestihala/v sept.budeme mat prvacku,skolkarku a predskolkara/☹
@zmol gymnastika a balet by sa jej veru hodili,bohuzial v nasom meste/mam ho v profile😉/ nic take nie je
presne ako pises,trenigy su asi 2x do tyzdna😅...dakujem za nazor,zatial premyslame🙂

riverparkdanceschool
29. sep 2014

S novým školským rokom otvárame v tanečnej škole Riverpark Dance School až 8 detských tanečných kurzov pre začiatočníkov aj mierne pokročilých! Už od 26.9.2014 začína nový kurzy Latino pohybová príprava pre deti vo veku 7-9 rokov. Latino je zábavné, kombinuje latinskoamerickú hudbu a latinsko-americké tance s aeróbnymi pohybmi. V ponuke je tiež Tanečná prípravka pre deti vo veku 4 - 6 rokov a 7 - 9 rokov alebo Jazz pre deti vo veku 10 - 14 rokov a ďalšie skvelé kurzy a otvorené tanečné hodiny. Viac informácii o všetkých tanečných kurzoch pre malých aj veľkých, začiatočníkov aj pokročilých v tomto školskom roku nájdete na našej web stránke. Tešíme sa na Vás 🙂

kreska
29. sep 2014

to je síce zaujímavé ale myslím, že mamička je zo Sabinova 😒