Maminy ake negativne a pozitivne skusenosti mate s plavanim babatiek (husatka zabka) v Banskej Bystrici (dlzka lekcie velkost skupiny napln hygiena)? Uz polroka sme chodili plavat a chceme v tom v BB pokracovat. Dakujem pekne.
Ahoj, my sme chodili do žabky, začali sme keď mala dcéra 1 rok a končili keď mala takmer 3roky (čo bolo pred 2 rokmi). Veľká výhoda online nahrádzací systém - ak ste vynechali, pekne sa dali nájsť skupinky s vekovo rovnakými deťmi a svietilo v ktorej, kedy je koľko voľného.Kurz bol 30 min. v bazéne so slanou vodou (pokročilí, čo už sami plávali 40 min.), do bazéna sme išli presne, alebo max. 5 min. pred lekciou, von hneď po skončení. Potom 10 min. infasauna, potom sa poriadiť (v kurze bolo cca 6 detí, k dispozícii 3 sprchy), kým sme sa vystriedali, detičky strážila lektorka, potom bola možnosť ešte ostať sa hrať, resp. napapať vo veľkej herni s baby barom. Lektorky super, slaná voda tiež, malá ku koncu sama plávala pod vodou, lovila veci z dna - aj bez okuliarov, keďže slaná voda nedráždi. Nevýhodou ku koncu bolo nahustenie kurzov tak, že keď sme išli na náš kurz, bežal kurz pred nami, takže bol problém nájsť voľný pult na veci + ak práve končili, bola tlačenica v sprchách aj pri prezliekaní, po skončení kurzu detto, my sme vychádzali z vody a už čakali ďalší + rovnaká tlačenica. Tiež aj hygiena ku koncu nebola to čo predtým, našiel sa občas na vode aj plávajúci vlas + raz niekto doniesol 6. chorobu a to potom kolovalo cca mesiac (aj my sme si odkrútili). Určite odporúčam skúsiť aspoň 1 kurz (4 lekcie 1x týždenne) a urobiť si vlastný názor.
Ahoj. My sme chodili do zabky na fore. Uplna parada. Ja nemam vobec co vytknut. Prijemne ciste prostredie. Nestalo sa nam ani raz, ze by sa niekto tlacil alebo nieco podobne. Odporucam my sme vyzuzivali 4 lekcie do mesiaca.
ja som s malym chodila na hustaka - nie BB ale Brusno (mame to blizsie) - ale predpokladam, ze lektorka sa striedaju a lekcie su podobne, pristup OK, dlzka lekcie pol hodiny, v bazene sme mohli ostat potom aj dlhsie, boli sme male skupiny, tak sa venovali individualne. odchodili sme dva "semestre", ale potom maly prestal spolupracovat, nechcelo sa mu ponarat, strajkoval, aj lektorka to hodnotila tak, nechcela ho nutit. jemu sa vo vode pacilo, no platit len za to, ze tam budem s nim tancovat na pesnicky a ked ma vyvinut daku aktivitu tak ani prt - to sa nam nechcelo 🙂 tak sme potom prestali. ale napriek tomu to hodnotim pozitivne a starsie deti, co chodili po nas, kreasne plavali aj ponarali.
inac v BB sa plava aj v slanej vode (ale nie husatka)