Žienky akú máte skúsenosť s rukavnikmi? Kupila som ich 17 mesačnej dcérke na odporúčanie so všetkých strán, no sklamana som.. Neviem ci je to tým, že mala 2 plavecké plienky ale ritku jej taha hore, tým pádom hlavu dole a tvar do vody. Tak mi ich každý odporúčal, že nemusím ani malu držať ako krásne bude plávať... V čom môže byť chyba?
@matya12 naco mala dve plienky? Kupte jej neoprenove plavky nebudete stale kupovat plienky cize aj priroda aj vasa penazenka sa podakuje, niektorim detom treba pomoct aj ked maju rukaviky ,odporucam videa na youtube a pozrete si aspon si ich mate dobre nasadene, drzim palce
Riťku jej aj má ťahať hore, len sa teda musí naučiť držať aj hlavičku hore. Učia sa s nimi plávať v plaveckých jasličkach a sú super. Malý ich má tiež, chodíme plávať a veru ja ho musím napomínať aby dal zadoček hore.... Tiež odporúčam neoprénové plavky do bazéna.
Chvíľu aj trvá, kým si dieťa zvykne. Môj ich mal až ako starší, prvé razy každú chvíľu kašľal, keď si ponoril ústa. Tiež som zo začiatku bola skeptická, ale zvykol si a funguje v nich bez problémov.
Ona si len musí zvyknúť,ja si neviem vynachváliť malý je ako aquabela vo vode,bude mať 2roky.
Minulé leto sme ich mali požičané a boli fajn 🙂 Tento rok som ich chcela kúpiť, ale všade vypredané ..tak sme kúpili tieto zo Sportissima, stoja 19€ a za mňa sú super! Deti boli nadšené, cítili sa bezpečne a ja tiež, vôbec neľutujem kúpu.
@matya12 musi si zvyknut...syn mal cca 18 mesiacov,ked ich mal prvy krat na sebe a 2x som ho ja rukou trochu podopierala a na 3x pochopil a uz bez problemov pekne si plaval sam...do malej vody uz ani nechcel ist...
@andrea_prestastna plavky som nekupovala, keďže som cakala ze sa kúpať budeme len doma (a to je naostro).. 2 plienky nám kazali na plaveckom kurze,tak na verejnom kupku som to praktizovala rovnako...
@lakynka1987 ďakujem, vyskúšam.. Bala som sa za sa potopi tak som ju stále istila
@matya12 aj ja zo zaciatku...ako pisem,sam prisiel na 3x na to,ze hlavu ma mat nad vodou a odvtedy uz pekne sam vo velkom bazene a ja len za nim ako dozor 🙂
@matya12 su super tie rukavniky mame