Rybačka s 15 mesačným dieťaťom

katka.dnv
15. júl 2014

Ahojte maminy, sú medzi vami nejaký rybári? Chceli by sme ísť na rybačku s malým a mám z toho zmiešané pocity či to neni skoro. Všetci ma prehovárajú, že máme super bivak to malý zvládne ale ja predsa len pochybujem. Ako on nemá problém z ničím, pokial má svoji deku zaspí všade. Chcela by som vedieť a ja vaše názory čo chodíte na rybačku s deťmi malými 🙂

lulistek
15. júl 2014

Ahoj, my sme akurat boli s malou na rybacke/stanovacke prvykrat ked mala 15mesiacov. boli sme tam 24hodin a dali sme to, aj ked 5hodin prsalo, mali sme pozicany velky stan, kde sme dali aj postielku, vzala som si aj fitloptu lebo moja inak nezaspi... akurat jej vtedy siel ocny zub a stolicka, ale velmi sa jej pacilo. ja som bola znicenejsia ako obycajne, ale bola som rada, ze sme boli 🙂

moni244
15. júl 2014

@katka.dnv ahoj, skúsenosť nemám, ale čo viem, kempujú s deťmi od 3 mesiacov, tvoj už je veľký, bude to preňho zážitok a keď ešte píšeš, že nemá problém s ničím, ak má svoju deku, tak nie je o čom, pobaliť veci a šup šup na rybačku 😉

monicm
15. júl 2014

@katka.dnv my sme kempovali,ked mal mladší 9 mesiacov,nie síce na rybačke,ale to je v podstate jedno.a bolo to super.užili sme si to všetci.netreba sa toho báť

katka.dnv
autor
15. júl 2014

no preňho je zážitok aj cesta autobusom 😀 len mne už behajú hlavou predstavy že háčik zápichnutý, liešte komáre osy, ..... a lekár bude ďaleko. ako ja osobne som sa s mužom vyspala aj na deke pod holým nebom, len odkedy máme malého berem to inak. Chodi len on a už ma to nebaví takto 😠 už len vymysleť čo variť 😝
Dúfam že to dobre dopadne a nezamrzne mi v noci. Ja mu dám moju rybarsku postel a ja budem dole pri ňom na nafučke. Och dúfam že tam ten stres zomňa opadne 😖

lulistek
15. júl 2014

@katka.dnv nastriekas maleho repelentom, ale my sme malu ani nestriekali len sme ju prezreli a v pohode.. a s varenim sa netrap, maly uz urcite papa vsetko da si to co vy 🙂 a v noci mu zima nebude, nasa spala, pod dekou, perinou a mala ciapku - bolo asi 17stupnov

monicm
15. júl 2014

@katka.dnv vezmi si fenistil gél,proti štípancom,rovnako aj repelent,dajte si vitamin B a zapichnutý háčik vytiahneš 😉 😉 😉 neboj,zvládnete to a užijete si.toto sú úžasné skúsenosti a spomienky.a nezabudni foťák 😎 😎 😎

moni244
15. júl 2014

@katka.dnv na komáre z devínskej musíš byť zvyknutá, fenistil kvapky to istia, aj gel na potretie štípancov, repelent a aspoň deku a nohy vystriekať proti kliešťom, ja som prežila s malou u svokry na lazoch 3 týždne, keď mala pol roka, najbližšia lekáreň a pohotovsť 40 minút autom, takže pohodička 😉

katka.dnv
autor
15. júl 2014

jaj mat tak vaš nadhľad 😀 fotak určite aj ten fenistil ... ale ten vitamín b som ešte nepočula. Ako počula som že ti čo pijú pivo ich komáre neštípu ale na to ma malý času a času :D pojdem zistiť do lekárne.

moni244
15. júl 2014

@katka.dnv tak keby to bola pravda, tak som imunná, mne ani pivo proti komárom nepomáha 😀 treba mať nadhľad, lebo človek sa zblázni z toho, že je stále doma a nikde nechodí, keby som sa bála, tak malá nevidí ani jednu babku min. 3 roky, čiže moc nerozmýšlať nad tým, čo by mohlo byť a rovno ísť

sosanna88
15. júl 2014

@katka.dnv tak my sme rybarska rodinka a chodime pravidelne..ale len na poobedia (ja s malou+mama bo s malou je to cisty otras...vsade ide kam nema a tak...)...momentalne riesime tiez to, ze by sme chceli ist na cely vikend, alebo aspon na jednu noc no mala mi zase nespi nikde len doma..vsetci ma chlacholia, ze uvidis, v stane ti zaspi a bla bla..no ja tomu neverim, uz ju poznam...tiez sa bojim zalezitosti ako komare,potkany,hmyz..nie ohladom seba, i ked aj ja mam fobiu ale hlavne skrz malej...
takze vidim to tak, ze aj tento rok pod stan nepojdem...🙂
nevadi, mala podrastie...bude sa dat. raz urcite! haha
ale ak tebe maly spi, tak smeloooooooooooo...to by som ani nerozmyslala zbytocne.
a ze varit...dobry vtip 🙂 sak chleba, slanina atd. co riesis??? 🙂

katka.dnv
autor
12. aug 2014

@sosanna88 že chleba slanina 😀 maly sme hysterický zachvat lebo som mu nechcela dať klobásu.

Tak malý to zvládol super. Boli sme 6 dní potom 4 dni doma a zase 4dni na rybách. Fascinovaný bol zo všetkého čo videl. Prišli tam aj kombajny žať žito takže namiesto fíha tralala čo je doma sme mali fíha kombajny 🙂 akurát jednu noc sa zobudil v noci o druhej a že gáá gááá a chcel ísť kukať labute. No tak sme sa obliekli a prechadzali sa po lese za tmy. Bála som sa jak hovado ale zachvílu že hopa a zaspal mi na rukách a spal do pol desiatej rána. Prvý krát v živote. Pevne verím že ma aj doma prekvapí takto 😎

sosanna88
12. aug 2014

@katka.dnv herec 🙂 v tom lavori natrepany jak moju kebych videla 🙂))