Rozprávky anjelika Petríka

bebe87
7. nov 2013

Hladam MP3 verziu Rozpravky anjelika Petrika - podla 10 Bozich prikazani. Poznate? Pomozete?
http://audiomp3box.com/index.php?search=Rozpráv...
Dakujem 🙂

dumbacik
25. jan 2014

Dobrý deň, chcem sa spýtať nemáte niekto k dispozícii aj ďalšie časti rozprávky anjelika Petríka? Ďakujem 🙂

hedamaria
25. jan 2014

Poradili by ste mi , prosím, kde sa tieto rozprávky dajú zohnať? Ďakuujem.

giaruj
25. jan 2014

Dobrý deň... Rozprávky anjelika Petríka som sprístupnil na youtube. Odtiaľ je jednoduchá cesta k mp3. Žiaľ, mám len prvú kazetu (1. - 6. prikázanie) a ak sa nájde nejaká dobrá duša s ďaľími nahrávkami, určite sa objavia.

radikuk
6. mar 2014

Nema niekto nahodou 7. - 10.? Na youtube to stale nie je 😖 Dakujem 🙂

zuzana1199
12. feb 2015

Nedá sa to už zakúpiť? Aj ja by som chcela:(

vrba0
8. okt 2015

@giaruj @radikuk baby my máme doma druhú kazetu so 7-10 prikázaním, len máme prehrávač na jednu kazetu tak neviem ako by som to prehrala na ďalšiu

welfare1
26. feb 2016

@vrba0
Dobry den. Chcem sa opytat ci sa vam uz podarilo tu druhu kazetu ,,zavesit'' niekde na internet. Od mala milujemAnjelika Petrika, sama som na nom vyrastala a ta druha kazeta sa mi niekde stratila. Velmi vas prosim vymyslite nieco aby sme sa k tym pribehom dostali, Dakujem

vrba0
26. feb 2016

@welfare1 neviem ako rozmnozit tu kazetu.prehravac mame len na 1 kazetu.

welfare1
2. mar 2016

@vrba0 a nie je vo vašom okoli niekto kto by to vedel dat rovno na internet?

giaruj
18. aug 2016

@vrba0 ak mi dôverujete, pošlite mi ju poštou. Ja ju zdigitalizujem a do mesiaca bude na webe

majdus
9. jan 2019

@giaruj viem,ze je to uz 5 rokov,ale zhaname aj my s kamoskou. Ak je tomenej niekde zavesene,abo predajne,mali by sme zaujemmohli. 🙂

giaruj
9. jan 2019

@majdus Rozprávky boli na youtube (1 - 6) po sťažnosti na autorské práva boli stiahnuté. Na disku mám teda prvú kazetu...

welfare1
14. feb 2019

Niekde na tých ,,sťahovacích" stránkach zadarmo sme to našli. Sú tam všetky 10.

axalco
23. apr 2019

@welfare1 Dobrý deň, prosím Vás, poslali by ste mi link na to kde ste to našli? Budem veľmi vďačná 🙂

welfare1
25. apr 2019

@axalco nie som si istá, ale asi cez ulozto

miskondela
20. nov 2019

Tu je komplet všetkých 10 Božích prikázaní v jednom videu na YouTube.
V popise videa je možné preklikávať jednotlivé kapitoly ;)

https://www.youtube.com/watch?v=tgP0KbTQVeQ