Dobrý večer. V máji ideme na celý týždeň. Na pobyt do zajednanej chaty . 2 rodiny . Dospelí + 6 deti vo veku 14,12 ,10 ,8 , 6 a 2 .
Bude tam biliard , stolný futbal , sauna ,kaďa , na vonku detské ihrisko , dvor .
Chceme vziať spoločenskú hru aktivity . No aj tak so sesternicou premýšľame ,akými aktivitami by sme spestrili deťom pobyt na chate . Ak máte niečo ,podeľte sa prosím . Napr mi napadla nočná schovka na dvore s čelovkami by mohla byť ,snáď bude pekné počasie .
Všetko letí co ma perie...kto sa pomýli dáva niečo zo svojho oblečenia,ak to chce získať naspäť musi splniť úlohu ( podla veku)
My sme na chate robili rôzne súťaže napríklad hod loptou na cieľ podliezť drevo aby nespadlo skok do diaľky futbal vybijana robiť furik
urobte detom mapy a hladajte podla nich "poklad"
Hľadanie a poznávanie húb. 😉
Nasi hladali balik hraciek, boli rozne indicie a odkazy. Islo o spolupracu, balik s hrackami vyhrali vsetci, kazfy rodic dal.pre svoje dieta to co oceni a bude sa tesit
Schovávačka po chate je super, ale nie vy, ale schovajte nejakého väčšieho plyšaka. Alebo diskotéka spojena s karnevalom, každý si vyrobí svoju masku, a ozvláštniť napr tým že keď sa vypne hudba všetci musia ostať stáť a po zapnutí hudby sa pokračuje. Maľovanie fixkami na textil na starý biely obrus či plachtu. Hra Hádaj kto som (každý má na čele papierik kde má napísané čo je a druhí mu len dávajú napovedá a musí uhádnuť čím je). Pre menšie deti papierovou páskou polepit cesty po zemi a púšťať autíčka. A stará klasika, písať na papier " Kto? s kým? Čo robili? Kde?"