Predstavenia pre deti

comedywoman
14. dec 2017

Ahojte mamičky, chodite s detičkami na predstavenia, divadielka, detske koncerty? Kolko take podujatia cca stoja a kedy tam chodite? Stihate s detmi po robote trebarz o 17tej ci 17:30 ist?? Co deti bavi najviac a co najmenej? Odporucte mi nieco take, dakujem za odpovede na otazky.

deti95060810
14. dec 2017

my len kino, a chodíme cez víkendy...

beky1813
14. dec 2017

Nie, nechodim. Uspesne sa tomu vyhybam. A ono asi aj zalezi od mesta a ponuky

comedywoman
autor
14. dec 2017

@deti95060810
@beky1813 tie fiha, tanculienka, jaroš, paci pac... Nic?

beky1813
14. dec 2017

@comedywoman nie, stacilo mi raz, este teraz mam z toho traumu

comedywoman
autor
14. dec 2017

@beky1813 z ktoreho mas traumu :D ???

deti95060810
14. dec 2017

paci, pac pre moje deti čo chodia do Zš asi ťažko....😀😀

comedywoman
autor
14. dec 2017

@deti95060810 moj ma 4roky

pribinak
14. dec 2017

Chodila som so synom a neterku na Spievankovo. Aj cez tyzden, vybrala som ich z MS a sli sme. Teraz uz len kino. U nas je kazdu necelú detske divadielko. Cez zimu sme chodievali dost pravidelne. Niekedy ich to bavilo, inokedy zas nie

deti95060810
14. dec 2017

@comedywoman nekonkretizovala si vek dieťaťa.... u nás mladšia ešte pozrie aj rozprávky, pričom staršia už len prevracia oči....a rozdiel medzi nimi je 2 roky...

beky1813
14. dec 2017

@comedywoman z deti a ich rodicov

stefi_k
15. dec 2017

To závisí aj od dieťaťa a od toho čo ho baví. Takym fíha tralala, paci pacičkamsa tiež vyhýbame. Do divadla chodíme dosť často, podľa toho čo dávajú. ono treba prihliadnut na to aké to je predstavenie a pre akú vekovú kategóriu. Čo dcéru veľmi bavilobola napr Maša a medveď na ľade, šaulinsky mnísi .

caufland2
15. dec 2017

My ked bola dcerka vo veku tvojho tak sme chodili na Spievankovo-vtedy este Jaros a tie ostatne neboli...ale chodili sme s nou na rozne detske predstavenia,babkove predstavenia do stareho divadla v NR tam bolo vzdy co vybrat a krasne a okolo 5 roku aj do kina

barborkabar
15. dec 2017

tak moja malá by to mu ešte asi nerozumela ale minule som zobrala 4 ročnú neterku na to spievnakovo do kina a tiež sme boli celý cez víkend 🙂

lucik194
15. dec 2017

ono zavisi od toho ake mas stare dieta a v akom meste byvas,
v BA je to uplne nieco ine - pre deti toho vies najst kazdy tyzden x akcii v menosm meste raz do tyzdna / mesiaca....
cisto detskym akciam sme sa vzdy vyhybali (ako napr. paci pac, spievankovo....) radsej s detmi chodime do muzei (prirodovedne, detske, bibiana, dopravne, hrady....) a na vystavy (v mnohych galeriach maju aj detske programy)
do divadla s nimi nechodime - ta co chodi do skolky ma kazdy mesiac divadielko v skolke (10x do roka) plus chodia 2x do roka do narodneho divadla na detske predstavenie.... ale to je BA
castokrat som s detmi v piatky chodila hravat spolocenske hry - od 17:00-18:00 sme hrali hry (mestska kniznica - teraz zacali hry poziciavat, takze uz tolko hier nemaju prezencne), takze to uz nechodime.
do kina tak 3x rocne (cena listka v BA zacina byt neunosna, to radsej rozpravky stiahnem a urobime si doma "kino").
chodievame este korculovat na zimak / von (podla pocasia) a na horolezecku stenu, resp kupat sa do plaveckej akademie ....
v BA je toho vela, staci si vybrat, nech nikto nehovori ze nie je z coho, je z coho a je toho dost....

klaudi31
15. dec 2017

Presne tak, dosť záleží do toho kde bývate, niekde je takáto možnosť 2-3 do roka a niekde sa dá ísť na takéto veci aj každý týždeň vieš a čo sa týka finančnej stránky tak je už duplom všade iné