Ahoj maminky z Kosic. Vedel by niekto odporucit takyto klub aj na zaklade vlastnych skusenosti? Hlavne nieco kde beru aj deti vo veku 4 rokov. Ja o jednom viem ale nakolko nam tam robi kamarat ktory je prave v tomto klube jedinym trenerom takychto malych deti a ktoreho moj maly dobre pozna nechcem ho tam davat pretoze sa bojim ze by dotycneho nebral vazne a neviedlo by to k nicomu 🙂 Ide mi len o to ze sa velmi v tychto kluboch v Kosiciach nevyznam a rada by som sa o niektorych dozvedela pripadne ak mate skusenosti s vlastnymi detmi a vedeli by ste mi nieco odporucit pripadne neodporucit tak by to bolo super. Co sa tyka "narokov" na takyto dobry klub tak ... nemal by to byt len nejaky kruzok kde si deti pridu zakopat, ale skor cielene ucenie bojoveho umenia, ktore zahrna aj prvky gymnastiky, ovladanie svojho tela, duchovny rozvoj dietata, pozitivne myslenie. To vsetko ma aj ten nas kamarat a je to super 😀 Mozno o niecom podobnom viete.
Nechcem tu rozoberat preco take male dieta do takeho to klubu tak Vas prosim neodpisujte mi tu svoje nazory ze by ste svoje dieta na nieco take neprihlasili. Ja viem dovody preco ho tam chceme dat a sme uz aj rozhodnuti.
Dakujem za kazdu odpoved 😀
Moja dcéra navštevuje Karate oddiel Metropol Košice, platíme 20€ mesačne a je to tam veľmi kvalitné, všetko čo robia ide cez Japonsko a samotný japonskí majstri s nimi boli spokojný 🙂. Internetová stránka klubu je: karate-kosice.sk
a ešte, tréningy sú pre nábor 3x do týždňa po 1 a pol hod. a časom sú 4x až 5x do týždňa.
@dianka2374 ... dakujem .. idem pozriet na tu stranku
Mna by to tiez vcelku zaujimalo, prave z dovod, ze svojho casu som sama po nieocm podobnom patrala, ale dopatrala som sa akurat k tomu, ze vo vacsine takychto oddielov je vekovy limit od 6 rokov.