Prosím neviete, aká hodnota poukazu bola pre školy na krúžky? A ak škola pozbierala poukazy na krúžok, ktorý kvôli covid nefungoval a teraz ani neplánujú s jeho otvorením, čo s tými peniazmi? Dá sa dať podnet na prešetrenie kde škola použíla tieto peniaze? Krúžok bol asi 3x na začiatku
@belllinka a nie sú tie peniaze určené na krúžok? Môžu byť použité na niečo iné? Keby som vedela, že škola nebude daný krúžok robiť, využila by som poukaz inde
ono tych moznosti pouzit ho nie je vela. kruzok v skole, cvc,zus 5 eur dole, kniznica da dole napr 1euro na zapisnom
nechapem co chces presetrovat.
@lucik194 zaujíma ma, aka bola výška. Zaujíma ma, kde ho použila škola, keďže krúžok na ktorý som ho poskytla, nebol. Či ho škola môže využiť niekde inde. To čo píšeš je fajn, ale chcem vedieť od niekoho kto sa vyzná a povie mi aká suma je na poukážke a kde všade ho škola môže použiť , či iba na krúžok alebo aj na niečo iné. Nevidím dôvod, prečo škola neobnovila krúžok, keď deti nabehli na plno do školy.
Škola využije napr poukazy na kúpu pomôcok keď jej uz aaj tak v zlých časoch chces uškodiť nech sa páči, ten poukaz sa dá využiť len na krúžky a pár drobností, keď neotvárali v škole resp mali ho len 3x tak sa asi neotvorili ani inde
A na tento sk.rok to bolo 32€
@didi2102 prečo uškodiť? Veď ak.konali správne, nemajú sa čoho bat. Som rodič, ktorý sa zaujíma ako sa hospodári s peniazmi, ktoré sú určené pre moje dieťa. Ako som písala, mohla som poukaz použiť inde. Mám deti na dvoch rôznych školách a prístup je úplne iný. Krúžky bežali online, teraz normálne na ne zase nabehli. Škola organizuje výlety pre deti, v tejto škole nič. Všetky pomôcky na výtvarnú nosíme, škola nedá nič. Do druhej skoly som nikdy nič neposlala. Poplatok zrps, keď som sa pýtala kde bol využitý...15€...3€ Mikulášky balíček, 11€ iné výdaje. Aké boli tie iné vydaje mi nikto nepovedal. Teraz, poukaz 32€x60 deti=skoro 2000€. Takže, má to zaujíma, kde boli tie peniaze použité. Udivujú ma rodičia, ktorí sa o to nezaujímaju. Vsak škola niekde využije. Ale kde?
u nas napr. ked preukaz rodicia nemali kde vyuzit, lebo realne ten preukaz moc nie je kde vyuzit, tak ho davaju v skole a skola napr. za neho nakupila minuly rok knihy do skolskej kniznice.
Viete o Tom že o zrps rozhoduje rada rodičov nie škola ? Čiže ocom rozhodnú rodičia to sa kúpi , ak krúžok začal ale.nedokoncil sa , poukaz sa už aj tak nedal využiť , nie každá škola má možnosť ,Pc , kvalitný internet , peniaze si určite nezobrala učiteľka do vrecka lebo ona okolo nich ani neprejde😄 o to ako peniaze využije škola sa informujte, na našej sa kúpila interaktívna tabuľa a k tomu vybavenie ,krúžky tiež neboli online lebo nato neboli moznosti
Poukaz sa reálne veľmi ozaj nedá ani kde použiť, u nás ho ZUŠ neakceptuje a aniine krúžky kt nespadajú pod školy,ani jazyvky,čiže by prepadli zas len štátu
My na koníky vám o využití peňazí nepovieme, máme ústa a sú rodičovské , u nás je na nich riaditeľ pýtame sa tam,potom hovorí predseda rady rodičov načo sa minulo zrps
Čo chceš prešetrovať? Peniaze ostanú škole. To sa tak robí, že keď poukaz nepoužiješ mimo školy na krúžok, tak ho dáš aspoň škole a ona dostne ten príspevok a aspoň to neprepadne. Takže ak krúžok nebol, použijú sa v škole na iné veci.