Ahojte, chcela bysom pre dcérku kúpiť bicykel. Poradíte ktorú značku a kde najlepšie kupovať, ďakujem
@xoxo11 aka je dceraka velka a na aky teren chces kupovat bicykel? Dobrych znaciek vela, v prvom rade si musis urcit cenovu kategoriu a vyuzitie. My mame cela rodina specialized a nemozeme si vynachvalit.
ale na kaktuse maju naozaj velky vyber
len ked uz pojdes do toho kaktusu, tak si hlavne vyber spravny cas,mavaju tam dost plno, aby si potom neodisla sklamana, ze sa ti nemal kto poriadne venovat 🙂
kupoval niekto bicykel aj cez eshop? alebo je lepšie ist priamo do predajne?
@damoska Ja prave dnes dosiel.ja nekupujem vacsinou veci ani na predajni.zorientuj sa v poziadavkach ktore id bicykla mas a googli googli googli a googli.a ked najdes co sa ti paci este si prever ci ho nemaju na inej stranke lacnejsie a hotovo.navyse vacsina eshopov ma aj online podporu takze ked im povies kriteria oni ti navrhnu aj sami ktory by si mala najlepsi.
ked eshop tak jedine uplne nove veci, al enie použite. lenže čo sa tyka detskeho bicykla, tak je to ako s oblečenim. Bud sa trafiš, alebo kupiš menšie, alebo vačšie
Da sa kúpiť aj cez eshop ale najlepšie vopred vyskúšať veľkosť. Webov kde kúpiť je strašne veľa. Ak hľadáš ľahký bicykel skús pozrieť značky WOOM, RASCAL
Dnes som kúpila pre syna BMX zo stránky Bábätko.sk Som maximálne spokojná.