ahojte baby, prosim poradte dobru sedacku na bicykel (dozadu asi), bud znacku alebo aspon na co si dat pri vybere pozor, pripadne obchod, skadial ste kupovali, dakujem 🙂
Britax. Je super da sa aj polohovat😊
@nanka3 ja mam malú vpredu úplne super je malej sa tam strašne páči. mam zn. Bobike
My máme polisport, je super. Aj dosť veľka. Pri výbere treba pozerat na upínanie( lebo sú s upínaním na kostru bicykla, a s upínaním na nosič bicykla). Lepšia je s upínaním na kostru lebo pasuje na všetky bicykle anie je potrebný nosič.
My máme tiež zadnú, zn. Polisport a super. Malému sa páči od prvej jazdy 🙂
dakujem zenicky, pomohli ste mi 🙂
My máme tiež Polisport, na základe výsledkov dtest. Najlepšie v cenovej kategórii
@romanovaz tiez som sinto myslela, avsak vo viacerych clankoch bolo, ze pohodlnejsie pre dieta, aj bezpecnejsie je prave sedenie vzadu.... ze tie predne sedenia odporucaju pre mensie deti a na kratsie vzdialenosti, ale na dlhsie skor to sedenie vzadu, preto som sem zadala otazku... tiez som povodne bola skor naklonena, aby dieta sedelo vpredu, tak teraz neviem 🤷♀️
u mna je lepšia ta zadna. Je to bezpečnejšie a ja osobne lepšie vidím pred seba.
aj za mna zadna, je to lepšie aj pre teba, lepšie pred seba uvidiš a aj dieta bude sediet bezpečnejšie
prednu sedačku na bicykel som v praxi ešte ani nevidela
podla mna je zadna ovela bezpečnešia, alebo nie?
Neviem,ale pre dieta aj rodica je lepsie ak dieta vidi v predu,ako sa pozerat dozadu,co robi.Tak neviem co je bezpecnejsie
Máme POLISPORT,kupovali sme ju pre 1.syna pred cca 6.rokmi. Teraz ju mám pre 2.syna,stále veľmi dobrá, odporúčam. Má 5 bodový pás s poistkou. Samozrejme jazdíme s helmičkou.