Poraďte plaváreň v Bratislave

dvekacicky
17. jan 2013

Prosim poradte dobru plavaren 🙂

materina_duska
17. jan 2013

@dvekacicky Zaplávať si v BA v normálnych časoch - nemožné - všetko preplnené. Preto toľko ľudí začalo behať 😀

sissy27
17. jan 2013

@dvekacicky ehm, čo je to DOBRÁ plaváreň? a inak iuventa, pasienky, relaxx centrum v petržalke, kedysi sa dalo aj v rolande v devínskej, ale neviem či to ešte funguje, na mokrohájskej je bazén aj pre verejnosť (ak nemáš problém s telesne postihnutými),v hoteli barónka je (alebo aspoň bol) bazén k dispozícii aj pre verejnosť... to len tak narýchlo čo ma napadlo...

alena16
17. jan 2013

@dvekacicky Hotel Nivy

dvekacicky
autor
17. jan 2013

@sissy27 aby tam nebola voda studena,vela ludi,cena a t.d 🙂 ale inak dakujem 😉

dvekacicky
autor
17. jan 2013

@sissy27 a nieco v ruzinove?

sissy27
17. jan 2013

@dvekacicky klub Ľadových medveďov by ti niečo povedal o tej studenej vode 😀 všetko je relatívne, choď vyskúšať a uvidíš...

sissy27
17. jan 2013

@dvekacicky a google?

dvekacicky
autor
17. jan 2013

@sissy27 😀 ja neviem plavat,to pre maleho 😝 preto

dvekacicky
autor
17. jan 2013

@sissy27 som chcela vase skusenosti mamicky 🙂

sissy27
17. jan 2013

@dvekacicky ja ti napíšem že v iuvente je teplá voda a tvoj syn tam bude mrznúť, niektoré veci treba proste vyskúšať na vlastnej koži 😉

dvekacicky
autor
17. jan 2013

@sissy27 dakujem 😉

tilly
17. jan 2013

@dvekacicky v ruzinove je v hotel nivy, tam je bazen, ale obcas tam byva studena voda... ale ako sissy27 pise, kazdy ma ine kriteria, moja mamina mi minule hovorila, ze bola niekde tepla voda 27 stupnov... do takej by som ja nevliezla, pokial nema cca. 30, je mi studena 😀

katy1979
17. jan 2013

Pre 9 rocneho chalana asi pasienky. Neviem ako funguje treningovy bazen, popr. Hotel Nivy. Popr. Niektore plavania pre mald deti maju otvorene aj pre verejnost vo vyhradenych casoch. Ale iuventa by bola dobra aj pre teba. Tam robia kurzy plavania aj pre dospelych 😉

dvekacicky
autor
17. jan 2013

@katy1979 🙂dakujem si zlata 😉

liz_lemon
17. jan 2013

@dvekacicky novy bazen je v Centrale, patri to do fitka Golem, takze cenovo je to drahsie na 1,5 hodiny od 4 do 6 E (zavisi podla casu)
http://www.golemclub.sk/central/pricelist/

dvekacicky
autor
17. jan 2013

@liz_lemon 🙂 kuknem dakujem

syslica
17. jan 2013

@dvekacicky Vygoogli si Plavecká akadémia, majú centrá na viacerých miestach, napríklad v Petržke na Šustekovej je asi najlepšie.

ema_usiakova
28. jan 2013

Pozri sa aj do Iuventy v Karlovej Vsi. Je to síce trochu ďalej od Ružinova, ale nechodí tam tak veľa ľudí 🙂