Poradíte masku na karneval pre dcérku?

damati
24. jan 2015

Baby poradťe mi prosím nejakú masku pre dcéru na karneval! Maska musí byť doma robená a mňa nič nenapadá. Ak máte fotky svojích drobcov v maske,pošlite mi na inšpiráciu.Ďakujem 🙂 🙂 🙂

sue
24. jan 2015

Koľko rokov má?

bonaqa2013
24. jan 2015

to aj moje deti čaká v piatok. čo ja idem robiť neviem..... Ale minulý rok som na int. videla nejakú stránku ktorá sa touto témou zaoberala.

zuzka112233
24. jan 2015

Ahoj.. Ja som bola krabička mlieka, školská taška, robot--...

mima86
24. jan 2015

Nam maly (16 mes.) ide byt namornik 🙂 dam pruhovane tricko a modre nohavice a ciapku mame pozicanu od svagrinej. ja som bola v minulosti majster N, smoulinka, zajac, micky mauska. a bratia kohut, zaba, kovboj, kuzelnik saso, gumkac a pod. a jedna kamoska bola japonka. alebo skus lienku alebo kvietok.

janickacrazy
24. jan 2015

Môžeš urobit princeznú, stačia nejaké dlhé šaty a k tomu dorobíš korunku z papiera alebo čarodejnicu, rozcucháš vlasy, namaluješ, do ruky metla s plyšovým kocúrom, možností je kopa. Ja som bola slniečko, lienka, noc....všetko doma urobené masky.

jankaatg
24. jan 2015

my sme boli Spievanka (husličky sme urobili z tvrdého papiera), Červená čiapočka. Ale môžeš urobiť napr. motýľa alebo lienku.

patrisha2801
24. jan 2015

akurat som sa dobre pobavila ... ako vyrobit masku: http://www.cas.sk/masky ... HROZNO 😀 😀 😀

katrinka8
24. jan 2015

Napadla mi muchotrávka 🙂 Kedysi sme si to robili ako deti. Biele tričko, červená suknička, a klobúčik urobíš z papiera jednoducho. Červený papier, biele bodky.
Alebo ja som bola hviezdička ako dieťa. Masku mi vyrobila mamina so starým otcom 😀 Mala som biele tričko, mamina mi ušila dlhú bledomodrú sukňu a na ňu mi ponašívala hviezdičky vystrihnuté z papiera, obalené v alobale. Na hlave som mala korunu - "obruč" s hviezdou vpredu, tiež obalené v alobale 🙂 Tú mi robil starý otec. Takto by sa dala vyrobiť aj princezná.

brnka
24. jan 2015

Máša 🙂

syssu
24. jan 2015

My sa chystáme na púpavu - zelené legíny, žlté tričko a žltá sukňa (robená doma z organzy - lebo tyl som nezohnala).. malá má dva roky a rada si spieva pesničku o púpavách, tak preto tento výber masky..

janinah
24. jan 2015

červená čiapočka-červené tričko a sukničku alebo šaty,kúpila som 1x1m červenej látky,odstrihla jeden cíp /vznikol trojuholník na šatku/ tam kde som strihala som zahla,urobila tunel,navliekla šnúrku a bol z toho pláštikcez plecia na šnúrku viazaný, do ruky prútený košíček čo sme nosili na Veľkú noc,do košíka pomaranč a banán, do druhej ruky som jej dala plyšového vlka,ľutujem jedno,že nemám fotku....alebo fialka- biele pančušky,,suknička zo zeleneho krepového papiera,fialové tričko,na hlavu lupene z fialoveho papiera akoby čiapka s lupeňmi...alebo slnko-plášť po zem zo starého žltého závesu,zas šnurku do neho a uviazať okolo krku,na hlavu čelenku,na nej nalepené lúče z bieleho a žltého tvrdého papiera...alebo anjel,čarodejnica,víla.dievčatám sa vymýšľa oveľa lepšie ako chlapcom

temija
13. feb 2015

ahojte babky, ja by som potrebovala radu ako vyrobiť vlasy - rapunzel, pretože ten originál vrkoč sa mi nepáči-je tenký a stále padá z hlavičky. Vďaka