Baby máte niektorá skúsenosti s plazovym stanom crivit?majú ho v akcii od pondelka v lidli za dobru cenu a zvažujem jeho kúpu len sa mi zdá moc veľký.hodí sa aj na kupaliako ho zobrať?ci to nebude smiešne vyzerať ked sa tam rozlozi taky eľký stan...poradte mi ci ho mam abo nemam kupit.diky
@weronka9 my sme uz pred 3r kupili v Lidl plazovy stan...je taky isty ako tento teraz co je v reklame, len ine farby. velkost co som si vsimla vsade, co mali ludia, tak velkostou su tie stany rovnake. My ho nosime k moru stale, je to vyborna vec, ked su deti. Nemuseli sme riesit slnecniky, kt su aj tak daleko od mora.. a decka by tam nechceli byt.. tak sme si stan rozlozili kde sme chceli a parada- my ho mame velmi radi 🙂 a poskytol taky priestor na oddych, ochrana pred slnkom, vetrom..je skladny, nie tazky, takze do kufra do lietadla bez problemov 🙂 rozlozime ho spolu s manzelom stale za mozno 3-4 minuty. odporucam- na kupalisku byva aj tien prirodny.. ale videla som aj tam, ze to ludia pouzivaju. My ho nosime len k moru- a tam je priam nutnost- ak sa deti hraju blizko mora a pecie slnko- nase su zase take, ze si sadnu a hraju sa v tieni.
kto ponukne na predaj plazovy stan crivit?? alebo nieco podobne na dovolenku...dakujem za info 😎 🙂
Pouzivame ho uz 10 rokov - vyrastol na nom synovec a teraz sluzi mojej dcere . K moru - k jazeru - na dvore pri bazene. Chudak ma toho vela za sebou - je spratny, rychlo sa rozlozi a zarucuje urictu intimitu. Vrele odporucam.
ponúkne ho niekto aktuálne na predaj ?
kolko stal v lidli? dakujem, je sanca ze tam este nejaky bude?
Ahoj určite ho kupte my ho máme už 3 roky a bez neho si kupalisko , alebo dovolenku už ani nevieme predstaviť 🙂 🙂 🙂
Suseda ho dnes kupila v Lidli... Kto ho chcete 🙂
@lulakuka ja by som ho zobrala. mate ho este? Dakujem 🙂
nemate niekto ten stan na predaj prosim? 🙂 kupim ihned
Mam zaujem o stan niekto na predaj
Predava niektora ten stan?
@weronka9 aj my zvazujeme...ale muz hovoril, ze vidal v tescu, ze mavali z UV 50 tak asi pockame.