Plážový stan Crivit

weronka9
28. apr 2013

Baby máte niektorá skúsenosti s plazovym stanom crivit?majú ho v akcii od pondelka v lidli za dobru cenu a zvažujem jeho kúpu len sa mi zdá moc veľký.hodí sa aj na kupaliako ho zobrať?ci to nebude smiešne vyzerať ked sa tam rozlozi taky eľký stan...poradte mi ci ho mam abo nemam kupit.diky

nikolet_89
28. apr 2013

@weronka9 aj my zvazujeme...ale muz hovoril, ze vidal v tescu, ze mavali z UV 50 tak asi pockame.

danim
28. apr 2013

@weronka9 my sme uz pred 3r kupili v Lidl plazovy stan...je taky isty ako tento teraz co je v reklame, len ine farby. velkost co som si vsimla vsade, co mali ludia, tak velkostou su tie stany rovnake. My ho nosime k moru stale, je to vyborna vec, ked su deti. Nemuseli sme riesit slnecniky, kt su aj tak daleko od mora.. a decka by tam nechceli byt.. tak sme si stan rozlozili kde sme chceli a parada- my ho mame velmi radi 🙂 a poskytol taky priestor na oddych, ochrana pred slnkom, vetrom..je skladny, nie tazky, takze do kufra do lietadla bez problemov 🙂 rozlozime ho spolu s manzelom stale za mozno 3-4 minuty. odporucam- na kupalisku byva aj tien prirodny.. ale videla som aj tam, ze to ludia pouzivaju. My ho nosime len k moru- a tam je priam nutnost- ak sa deti hraju blizko mora a pecie slnko- nase su zase take, ze si sadnu a hraju sa v tieni.

marsys
29. apr 2013

@weronka9 ja som si ho dnes bola kupit a je perfektny....priestranny...lahko poskladatelny....s kupou som velmi spokojna...duuufam,ze pri mori sa osvedci ako dobra investicia...
minuly rok sme boli pri mori a mali ho prevazne rodiny s detickami..

weronka9
autor
30. apr 2013

@marsys aj ja som ho včera kúpila,ale ešte nerozbalila....som teda zvedavá či to aj my využijeme, síce sa pri more nechystáme, ale na kúpalisko.

marsys
1. máj 2013

@weronka9 ja som ho radsej rozlozila a prezrela koli nejakej vyrobnej chybe..nastastie vsetko v poriadku. podla navodu som ho rozlozila na prvy krat za 10-15min aj s nastudovanim navodu. 😎 ..aby som potom vedela a ,,nematurovala,,nad navodom 😎

owka
14. aug 2013

kto ponukne na predaj plazovy stan crivit?? alebo nieco podobne na dovolenku...dakujem za info 😎 🙂

lucinocka
14. aug 2013

@weronka9 my mame z lidla plazovy stan a vydrzal nam mesiac..potom z tepla pukli tycky..

weronka9
autor
15. aug 2013

@lucinocka my ho uz mame skoro tri mesiace a casto ho vyuzivame.a sme s nim velmi spokojny.nechapem ako mozu tycky od tepla puknut...

k_a_j_k_a
15. aug 2013

@weronka9 nam uz prezil tri dovolenky 🙂
@lucinocka asi ste mali blby kus

eeffka
15. aug 2013

@lucinocka my ho mame tiez a pol slovenska v chorvatsku a madarsku, sa s nim velmi nepareme a je v pohode, len blby kus.

ultra
20. aug 2013

Pouzivame ho uz 10 rokov - vyrastol na nom synovec a teraz sluzi mojej dcere . K moru - k jazeru - na dvore pri bazene. Chudak ma toho vela za sebou - je spratny, rychlo sa rozlozi a zarucuje urictu intimitu. Vrele odporucam.

cuculik1
9. jún 2014

ponúkne ho niekto aktuálne na predaj ?

ribanalenka
17. jún 2014

kolko stal v lidli? dakujem, je sanca ze tam este nejaky bude?

kukulienocka
19. jún 2014

Ahoj určite ho kupte my ho máme už 3 roky a bez neho si kupalisko , alebo dovolenku už ani nevieme predstaviť 🙂 🙂 🙂

lulakuka
29. jún 2014

Suseda ho dnes kupila v Lidli... Kto ho chcete 🙂

knedlik544
6. júl 2014

@lulakuka ja by som ho zobrala. mate ho este? Dakujem 🙂

merynka3
5. aug 2014

nemate niekto ten stan na predaj prosim? 🙂 kupim ihned

veronika1410
11. máj 2016

Mam zaujem o stan niekto na predaj