Dobrý deň, aké máte prosím vás skúsenosti s plaveckými kurzami v Stupave? Aké sú možnosť kurzov priamo v Stupave alebo blízkom okolí? Hľadáme niečo overené pre 6 ročného chlapca 🙂 za každú radu a pomoc vopred ďakujem
@erikavesela ďakujem pekne a boli ste spokojní? Tréneri boli dobrí?
@katarina_kraj ano, syn tam chodil 3 roky, keby nepresiel k trenerovi, co ho trenuje krav-maga a trenuje aj plavanie, tak by tam isto ostal...boli sme velmi spokojni
@erikavesela a ak sa môžem opýtať ten bazén v Stupave sa vám prečo nepozdával? Ja som čítala že by tam mala byť teplá voda, čo by pre malého nemuselo byť zlé
@katarina_kraj pretoze tam chyba normalny bazen...myslim tym napr.25m...je to skor taky relaxacny bazen...ci je voda tepla neviem...iba som ten bazen videla, neplavala v nom
@erikavesela ďakujem vám moc za názor 🙂
My sme chodili plávať aj so synom a s dcérou na Plávanie Fliper v Stupave, vyhovovalo nám, že bazén aj teplá voda. Zároveň to bola jediná možnosť plávanie pre detí ( 4 a 8 7 rokov) v okolí Stupavy. Boli sme veľmi spokojní s trénermi!
@katarina_kraj pozri https://www.plavaniefliper.sk...syn k nim chodil, ale do mlynskej doliny, v stupave je mizerny bazen