Ahojte, chcela by som sa spytat na zle skusenosti v klube Sasanka v Bratislave v Karlovej Vsi. Boli sme tam na plavani a mala mi skoncila na pohotovosti na Kramaroch, lebo jej strcili vatu hlboko do ucha a neslo jej to vybrat. Vraj sa im este nikto nestazoval, tak by ma zaujimalo, ze ako to vlastne s nimi je. Asi im uz druhu sancu nedam, ale zaujimalo by ma, ci som naozaj jedina, ze by som nedovolila do ucha 4,5 mesacneho kojenca nieco strkat
Ono to je trochu zlozitejsie. Ja som si aj vsimla, ze ma vaticku v usku, ale myslela som, ze to je len napovrchu (na kraji nie az vo zvukovode) a nevybrala som to hned... Ach... Stale si to vycitam a nechapem ako nas mohli s tym nechat odist
my tiez chodime do sasanky ale teda nevsimla som si, ze by drobcom susili usi vatou
Ja som tam teda zatial bola iba raz na skusobnej hodine, ale po hodine sa mi malej nikto ani nechytil. Ja som si ju obriadila sama
my sme chodili plavat do Zabiatka. tiez sme susili uska, ale ozaj len "decentne" nic sme do zvukovodu nepchali! a nechapem preco si dovolila aby ti niekto cudzi obliekal dieta, to by som ja nikdy nedovolila!
Fuha, tak možno to je 'pohodlnejšie', ale tiež by som nikomu cudziemu dieťa do ruky nedala...
U nás na plávaní máme také bunicinove tamponiky a max urobíme do uška knotik... Že im 3/4 trčí z uška... Len si to natiahne vlhkosť... Určite by som neodporucala nejaké tyčinky...
@luli2015 podla mna tvojej malej strcili do uska to iste co pisala @lajlilinka . Ja by som to nerobila, znamej babatku polka zostala v uchu nevedela to vytiahnut
Inak baby vy tu riesite preco @luli2015 nechala obliect niekoho ineho svoje dieta. Ono sa to tam tak robi, akoze tie baby by tam mali byt certifikovane. A asi tu bola otazka skor na tu Sasanku 🙂
Poznam baby, ktore tam neboli spokojne, ale neriesili to primo s klubom. Kamoskina dcerka ochorela a tak tam prestali chodit.
@priznicka Ta pani to nazvala vatova bunicina, ked som jej pisala, ze to bolo tak hlboko, ze sme s tym museli ist na ORL. V podstate je asi jedno ako sa to vola, skor, ze to asi bolo zavedene zle, ked citam, co pise @lajlilinka. A tie baby, co neboli spokojne, mali aky problem?
@luli2015 chodili sme plavat inam, tiez nam odporucili po obleceni davat v zime na cestu domov vatu do uska, no mamicky si deti obliekali same, aj vatu som jej do uska dala sama. Asi by som to cudzej osobe nedovolila.
my chodime plavat do sasanky od maja a nikdy synovi nesusili usi vatovou tycinkou ani nicim inym.
@luli2015 a to naco jej tam tu vatu pchali? Ty si pri tom nebola?