Ahojte mamičky . Som z Bratislavy . Potrebovala by som nejaké rady s vašich osobných skúsenosti , kam s 10 mesačným synčekom na plávanie . Nech to je čistulinke , hygienicky v norme , útulne , s milým personálom a s dobrým prístupom aj s kociarikom . A s parkoviskom . Chcem sa zapísať do nejakého kurzu , ale pred tým chcem počuť viac názorov a skúsenosti . Ďakujem . Nepridá sa niekto ?
Pozri si www.plaveckaakademia.sk
My chodime do Zabiatka na Nobelej, miesto na kociky, cisto, vyborny personal, normalne ceny a teraz uz aj kopec priestoru na parkovanie www.zabiatko.sk
my chodíme do hrosika. je to daleko, ale super, nas maly si to tam uziva
My chodime do alva.sk, s parkovanim nie je priblem a personal je mily...
@mimacia Vo svojich poziadavkach nemas kvalitu instruktorov, ich odborny a zaroven ludsky pristup k dietatku. Co je pritom podla mna najdolezitejsia vec. My sme boli najviac spokojni v Alve, vlastne parkovisko sice nemaju, ale v pohode sa da zaparkovat na tej ulici, aj keby o par m dalej od vchodu. Vyskusali sme (postupne s 2 detmi) aj ine, napr. s vlastnym parkoviskom, ale nikde to nedosahovalo kvalitu vyucby ako prave tu.
@mimacia my sme chodili do Mobiku.. Skus sa tam.kuknut,ci bude vyhovovat. Ako je to tam s parkovanim,neviem,ja som chodila pesi a jedine otravne bolo pre cakanie na vytah. Ale zas ked pojdes autom,tak mnohe nosili deti vo vajicku ci nosici a na pleci taska s vecami.
Dcere sa velmi pacilo a hoci uz od maja nechodime,stale to spomina. Dnes je velka parada je jej topka.🙂.
Aj my odporúčame Plutvičku v Bratislave , skús pozrieť, parkovanie super bezproblémové, výborné inštruktorky, pekné prostredie, herňa, záhrada, a plávu aj v lete , tešíme sa
www.plavanieplutvicka.eu
@mimacia odporúčame Plutvičku v Bratislave , skús pozrieť, parkovanie super bezproblémové, výborné inštruktorky, pekné prostredie, herňa, záhrada, a plávu aj v lete , tešíme sa
www.plavanieplutvicka.eu