Ahojte mate niekto skusenost s plavanim aj s takto malickymi babatkami? Chcela by som sa prihlasit len neviem ci este radsej pockat
My sme chodili plávať takýto maličkí. Bolo to super, syn sa unavil, dobre papal a ešte lepšie spal.
Napr take 10 mesačne babo sa ti uz aj bráni ísť pod vodu, títo krpci sú v pohode
moja chodila .. na baby plavanie od 4m a uzivala si to
My chodime na plavanie od 4 m , do slanej vody , vsetci to odporucali a malemu to velmi pomaha , do 9 mesiaca maju v sebe pud ohladom zadrzania duchu pod vodou co treba podporit to nam povedala instruktorka
My sme chodili uz od 3 mesiacov, syn bol spokojny, pomahalo mu to v pohybovom vyvine.
Nasa instruktorka neponara deti pod vodu, kym nevedia same sediet. Musia sa same rozhodnut, ze sa idu hodit do vody.
My chodíme od 8. mesiaca. Muž kukal aj malé bábätká, od 3. mesiacov, tuším, a hovoril, že tie sú také uvoľnenejšie.
ja som zacala s malou v tomto veku a bolo to super... pre mna efektivne vyuzity cas, pre nu prospesne pre zdravie, imunitu a vyvin. a pre mna tiez mnozstvi cennych informacii
Ja som pri oboch čakala do 10m.
Ale bolo tam kopec mensich bábätiek