Neviete niekto náhodou, či sa dá vo Zvolene plávat s malými bábatkami?
dik bakika, si zlata, skus zistit niečo viac, mimochodom nič mi nehovorí ani ALVA , ani CIZA, kde to je alebo čo to je?
ahojte,
Fifa: viac o ALVE najdes tu: www.alva.sk Okrem toho, ze robia plavecke kurzy pre mamicky s detickami v Bratislave, robia aj tyzdenne plavecke pobyty v Tatrach v Starej Lesnej v hoteli Lesna alebo v kupeloch Ciz.... Pozri ich stranku, dozvies sa urcite viac... 😉
My sme takyto kurz absolvovali a mozem len a len odporucit! Sofinke to neskutocne prospelo, co sa tyka fyzickej stranky, ale urcite aj psychickej.... 😎
ahojko SMska.....diky za info pre Fifu 🙂
Fifa: kupele Čiž su kupele kusok od Zvolena....trosku sa tam vyznam, lebo som vo Zvolene robila vyse roka 🙂 Takze kupele Ciz su novozrekonstruovane kupele 20 km od Rimavskej Soboty, pri madarskych hraniciach. Super priestor pre deti, lebo aspon co viem, tak su to kupele zamerane aj na deti - liecia tam tusim pohybove poruchy a pod. zalezitosti. Zo Zvolena by si to mala tak 1 hod. cesty iba. Skus mrknut na tu alvu. robia 3 letne terminy 🙂
ahojte zvolencansky,
chcela som sa o plavani babatiek dozvediet viac,
ale akosi ste nedosli dalej...
no neva,ja viem o plavani co sa robilo na plavarni vo zv,
a tak sa chcem opytat ci ma niekto z vas skusenosti s tym a ci viete kolko to stoji a tak..dakujem za odpovede 🙂
ahoj, ja sice nie som zo zv, ale nase instruktorky tusim su a plavanie robia urcite tieto nase aj na sliaci, to casto spominaju 🙂
aj ked maju napisane len od 3 rokov na sliaci my chodime uz od 5 mesiacov a je tam super 😉 doporucujeme
@anickaajanko ahoj, prosim, mozes poslat nejaky kontakt na to plavanie na Sliaci?
Ahojte dievčatá ak hľadáte kontakt na plávanie na Sliači tak Vám ho posielam. Je to p. Beticova 0903 155 672. Majte sa nech Vám drobce dobre plávajú 🙂
Ahojte, od 15.10.2013 sa otvárajú plavecké jasličky HÚSATKÁ v Holidayparku Kováčová. Nový bazén, 32 stupnova voda. Kontakt: www.husatka.sk alebo http://www.holidaypark.sk/.
Zatial len do 3 rokov.
Ahojte vie mi niekto z vás poradit ako mám naucit svojho 8 rocneho syna plávat? Chodíme do bazena ale on sa bojí. Dakujem.
Ahojko Fifa...pozeram fora ohladom dovoleniek a videla som tu tvoj osamoteny odkaz 🙂 Sice neviem, ci sa vo Zvolene plava, ale mam kamosku, co plava s ALVOU a ta hovorila, ze ide teraz do Cizu, vraj tam robia pobyty s plavanim a da sa aj plavat iba externe za cenu kurzu. Ak by si chcela, viem ti cez nu zistit viac info 🙂 pa