Plávanie s bábätkami v Trnave

evuuuc
21. jan 2015

Chcela by som sa prihlásiť s malou na plávanie do klubu Delfín. Aké máte skúsenosti? Bojím sa ju potapat.

ivushqa
21. jan 2015

Ja chodím s dcérkou plávať do Delfína od jej 1 roka, teraz má 2,5. Je pravda, že potápanie je súčasťou lekcií, ale detičky to zvládajú väčšinou v pohode.

evuuuc
autor
21. jan 2015

A nebude vadiť ak má malá už skoro 2 roky?

applede
21. jan 2015

ahoj, bohuzial mi to mame od ruky ale kamaradka chodi s malou od 6mes plavat a nevie si vynachvalit....chodia stale a mala ma vyse2 rokov uz...

oira
21. jan 2015

Delfin je super;) tiez som mala z toho traumu, ale na potapanie sa ide predsa postupne .. Nebude to na prvej lekcii, ale az ku koncu kurzu, ked sa to natrenuje. Okrem toho, ty si neni povinna a ani nemusis robit vsetko, ako je predpisana lekcia. Boli typy hier, ktore mojho maleho nebavili, tak som sa zobrala bokom a hrali sme sa vo vodicke po svojom... A ked islo zas nieco co ho bavilo, tak sme sa pripojili. Jednu lekciu sme boli skoro celu mimo v bazene a hrali sme sa po svojom, lebo nam isli zubky. A dalsiu lekciu chcel len tatinka, tak sa ten musel preliect a ist k nam 😕 Nic tam nie je predpisane, je to o radosti z vodicky. Neverila som, ze sa moj chlapcek potopi - no a nakoniec ho toto uplne najviac bavilo 😵

evuuuc
autor
21. jan 2015

Ďakujem baby za odpovede, tak to asi pôjde s malou vyskúšať, malá sa vody nebojí len ja som taký bojko 🙂

oira
21. jan 2015

Kludne chod, oni to zaraduju podla toho ake je to dietatko ... Daju vas medzi starsich a skor novacikov.
Pripadne ti poradia co a ako, aby ste "dobehli" skusenejsie deticky 🙂

evuuuc
autor
21. jan 2015

Ok strašne pekne ďakujem ženusky. Potešili ste ma a hlavne upokojili. 🙂

macenka26
22. jan 2015

Ahoj. Ozaj sa nemusis bat. Detickam sa najskor leje na hlavu voda z poharika, aby citili ze im cez tvar tecie voda az potom postupne sa zacnu ponarat.

tuqanqa
11. mar 2015

Ahojte,
chci se zeptat kolik kurzu je dobre absolvovat, Prihlasili jsme se jako novacci, zaciname v Maji a chtela jsem chodit 8 lekci a poptom si se synem pokracovat v lete sami. Na jesen zase s delfinem. Pani z delfina me odhovara od meho planu a doporucuje chodit 2x8 lekci...takze 2 kurzy za sebou. Jake jsou vase zkusenosti?