Chcela by som sa prihlásiť s malou na plávanie do klubu Delfín. Aké máte skúsenosti? Bojím sa ju potapat.
A nebude vadiť ak má malá už skoro 2 roky?
ahoj, bohuzial mi to mame od ruky ale kamaradka chodi s malou od 6mes plavat a nevie si vynachvalit....chodia stale a mala ma vyse2 rokov uz...
Delfin je super;) tiez som mala z toho traumu, ale na potapanie sa ide predsa postupne .. Nebude to na prvej lekcii, ale az ku koncu kurzu, ked sa to natrenuje. Okrem toho, ty si neni povinna a ani nemusis robit vsetko, ako je predpisana lekcia. Boli typy hier, ktore mojho maleho nebavili, tak som sa zobrala bokom a hrali sme sa vo vodicke po svojom... A ked islo zas nieco co ho bavilo, tak sme sa pripojili. Jednu lekciu sme boli skoro celu mimo v bazene a hrali sme sa po svojom, lebo nam isli zubky. A dalsiu lekciu chcel len tatinka, tak sa ten musel preliect a ist k nam 😕 Nic tam nie je predpisane, je to o radosti z vodicky. Neverila som, ze sa moj chlapcek potopi - no a nakoniec ho toto uplne najviac bavilo 😵
Ďakujem baby za odpovede, tak to asi pôjde s malou vyskúšať, malá sa vody nebojí len ja som taký bojko 🙂
Kludne chod, oni to zaraduju podla toho ake je to dietatko ... Daju vas medzi starsich a skor novacikov.
Pripadne ti poradia co a ako, aby ste "dobehli" skusenejsie deticky 🙂
Ok strašne pekne ďakujem ženusky. Potešili ste ma a hlavne upokojili. 🙂
Ahoj. Ozaj sa nemusis bat. Detickam sa najskor leje na hlavu voda z poharika, aby citili ze im cez tvar tecie voda az potom postupne sa zacnu ponarat.
Ahojte,
chci se zeptat kolik kurzu je dobre absolvovat, Prihlasili jsme se jako novacci, zaciname v Maji a chtela jsem chodit 8 lekci a poptom si se synem pokracovat v lete sami. Na jesen zase s delfinem. Pani z delfina me odhovara od meho planu a doporucuje chodit 2x8 lekci...takze 2 kurzy za sebou. Jake jsou vase zkusenosti?
Ja chodím s dcérkou plávať do Delfína od jej 1 roka, teraz má 2,5. Je pravda, že potápanie je súčasťou lekcií, ale detičky to zvládajú väčšinou v pohode.