AHojte,
chcem Vas poprosit o inormáciu, kde a kedy sa dá v Trenčíne alebo v Piešťanoch plávať s bábetkami, kedy môžu bábetka vlastne ísť do vody, je to nejak ohraničené podľa veku ?
ahoj jaja, v PN sa plavalo v hoteli Loewe, potom to hygienik zavrel, pretoze sa tam rozsirili nejake bakterie (kolega z prace tam chodil s dcerkou a dostala nejaku infekciu okolo nechtikov na rucickach a nozickach a o plavani nechce ani pocut), potom som pocula, ze sa tam zasa zacalo plavat. Ja chodim s malym do Trnavy a sme tam spokojni. Bazen je urceny len pre plavanie batoliat. V PN v tom hoteli ten bazen nebol len pre deti, po kurzoch do neho chodili dospeli.
Zacina sa plavat v rozmedzi medzi 4-6 mesiacmi. My sme zacali chodit ako 4mesacny, ale vraj su nejake zmenene predpisy co sa tyka teploty vody a tak v TT zacinaju kurz od 6 mesiacov.
Dakujem, už som si to pozrela, len nas Matejko ma este len tri mesiaciky, takze este musime pockat, ale inak by som to urcite chcela vyskusat, v tom Trenčíne, to vyzera dost dobre, a mame to bližšie ako do Trnavy.
Paula80, a bola si tam ? Chcela by som len vediet, ci si bola spokojna, so službami, ci je tam cisto, a tak, ake máš skusenosti ?
Ahoj pozri stránku www.hups.sk , je to plávanie v Trenčíne a je tam písané všetko.