Plávanie s bábätkami v Trenčíne či Piešťanoch

jaja64
21. okt 2008

AHojte,
chcem Vas poprosit o inormáciu, kde a kedy sa dá v Trenčíne alebo v Piešťanoch plávať s bábetkami, kedy môžu bábetka vlastne ísť do vody, je to nejak ohraničené podľa veku ?

paula80
21. okt 2008

Ahoj pozri stránku www.hups.sk , je to plávanie v Trenčíne a je tam písané všetko.

trixi
21. okt 2008

ahoj jaja, v PN sa plavalo v hoteli Loewe, potom to hygienik zavrel, pretoze sa tam rozsirili nejake bakterie (kolega z prace tam chodil s dcerkou a dostala nejaku infekciu okolo nechtikov na rucickach a nozickach a o plavani nechce ani pocut), potom som pocula, ze sa tam zasa zacalo plavat. Ja chodim s malym do Trnavy a sme tam spokojni. Bazen je urceny len pre plavanie batoliat. V PN v tom hoteli ten bazen nebol len pre deti, po kurzoch do neho chodili dospeli.
Zacina sa plavat v rozmedzi medzi 4-6 mesiacmi. My sme zacali chodit ako 4mesacny, ale vraj su nejake zmenene predpisy co sa tyka teploty vody a tak v TT zacinaju kurz od 6 mesiacov.

jaja64
autor
22. okt 2008

Dakujem, už som si to pozrela, len nas Matejko ma este len tri mesiaciky, takze este musime pockat, ale inak by som to urcite chcela vyskusat, v tom Trenčíne, to vyzera dost dobre, a mame to bližšie ako do Trnavy.
Paula80, a bola si tam ? Chcela by som len vediet, ci si bola spokojna, so službami, ci je tam cisto, a tak, ake máš skusenosti ?