Plávanie s bábätkami v Košiciach. Máte informácie?

andiekens
24. aug 2011

ahojte, vedeli by ste mi niektora poradit plavanie, prip. poskytnut nejake info, ci recenzie ? dostala som tip na sacu, ale neviem najst ziadnu oficialnu stranku s informaciami.. 😒

hcpozitiv
1. okt 2011

ahoj, ja som bola s malou v plaveckej škole AQUA, sídlia na krytej plavárni. Plávať sme chodili na Diamantovú, do Via Vitae, wellnes centra. Bolo to pohodové. Aj detičky. Kamoška chodila do niekde Barce, tiež asi do penzionu.

isiss
4. okt 2011

ahoj, my sme chodili do Barce.. penzión Barca... asi od 5 a pol mes. Bolo to super, plánujeme si dat dalsie kolo 🙂 Info nájdeš na str. plavaniesdetickami.sk. 🙂

flowerfairy
14. apr 2012

@hcpozitiv ahoj, boli ste niekedy nedavno vo Via Vitae? Chceme tam ist, ale zmenili webstranku, nic tam nemaju len same bla bla, tak neviem, ako to tam teraz funguje.

hcpozitiv
15. apr 2012

ahoj, nie chodili sme tam len na kurz, potom sme sa tam už nedostali. 😒 Plavecká škola AQUA si len prenajímala bazén, na čas kurzu. Viem, že bazén bolo možné prenajať napr. na 1 hod. uzavretej spoločnosti, alebo len tam isť na 1 hod., potom platíš za počet osôb. Ale skús zavolať, hádam ti dajú info.

kleyta49
15. apr 2012

Pocula som nieco, ze zmenili majitela a teraz to tam nefunguje. Ale neviem to na 100 %.

hael
7. mar 2013

Dobrý deň,
prevádzka wellness centra Via Vitae bola ukončená v r. 2011.

Via Vitae
admin.