Mamičky poradte, kde plávať s malou dcérkou v KE?? Zvažujem Novu alebo Sacu. DAKUJEM
A s hygienou ako??
@klaudia2708 co konkretne mas na mysli? cisto, tepla voda 34°C, 2 sprchy, akurat, co mi trosku prekaza je mala alebo skor uzka prezliekaren, kde mas asi 3 postielky a 1 prebalovaci pult, 2 lavicky, kde si vies sadnut a par skriniek na oblecenie, ale na druhej strane je tam mila cvicitelka, cize OK, da sa, my sme spokojne 😉
toto presne som chcela vediet ... a aj bazen a voda či su čiste .... vsade dookola pocuvam ze vsade bordel humus spina infekcie detičky chytaju plesne kadetade :-/
@klaudia2708 nie, voda cistucka a tepla, akurat pred 2 tyzdnami menili vodu v bazene.....
Nevies ako casto tu vodu menia? Treba aj nejake potvrdenie od lekara ze som zdrava ze mozem ist do bazena kde su deticky? Plus ozaj kvalitne plienky na plavanie
@klaudia2708 neviem, ako casto vodu menia, potvrdenia od dr. netreba, staci prist, kedy ti to vyhovuje, plavky pre drobca bud jednorazovky alebo mozes kupit neoprenove, ja som ich kupila v maderne, stoja cca. 12 eur
oki dik za info
ahoj, my chodime do novej nemocnice, 7eur/hodinu, okrem toho sa da plavat aj v Barci, Tahanovske riadky, na Alejovej 😉