Plávanie s bábätkami v Bratislave

domciatko1989
6. apr 2018

Ahojte. Mate niekto skusenosti s kurzom plavania pre babatka v SNOP-ke na Zahradnickej? Pripadne kde v BA este odporucate? Dakujem

ink
6. apr 2018

@domciatko1989 ahoj, neviem o ake stare dieta by islo. My sme chodili na baby kurz na Šustekovu v Petrzalke. Syn mal vtedy 18m. Je tam aj detska sauna, voda je slana. Oblubili sme si to tam 🙂

momoqui
6. apr 2018

@domciatko1989 ja som chodila so starsou do aqua mobil v ruzinove a ideme aj s mladsou, myslim ze oni maju program od 3 alebo 4 mesiacov.

luliu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
6. apr 2018

@domciatko1989 my sme chodili do Hrosika do hotela West a vrelo odporucam

bielic13
18. apr 2018

Urcite neodporucam Zabiatko na Nobelovej v Bratislave.

luliu
18. apr 2018

@bielic13 preco

bielic13
18. apr 2018

Zostalo mi nevycerpanych viacej lekcii nakolko sme mali chore dieta.Ziadala som o nahradny termin.Terminy su na poziadanie den vopred napisete a oni vam vecer pred kurzom,alebo v den kurzu daju vediet ci mozete prist a kedy .T.j. napriklad rano 08:40 vam napisu ked sa im nieco uvolni...mozete prist dnes na 11:30 a naviac je mozne,ze vas vobec nezaradia do urovne kde ste plavali supnu vas hocikde kde maju volne!

bielic13
18. apr 2018

Takze platite 16 eur za to,ze sa dieta maca vo vode a vy si ani nic nemozete planovat,lebo co ak vam nahodou potvrdia termin ked sa im mozno niekto odhlasi.Nikto nejde na kurz s tym,ze mu ochorie dieta,ale ked sa uz take nieco stane,mali by to riesit individualne!