Ahojte. Mate niekto skusenosti s kurzom plavania pre babatka v SNOP-ke na Zahradnickej? Pripadne kde v BA este odporucate? Dakujem
@domciatko1989 ja som chodila so starsou do aqua mobil v ruzinove a ideme aj s mladsou, myslim ze oni maju program od 3 alebo 4 mesiacov.
@domciatko1989 my sme chodili do Hrosika do hotela West a vrelo odporucam
Urcite neodporucam Zabiatko na Nobelovej v Bratislave.
Zostalo mi nevycerpanych viacej lekcii nakolko sme mali chore dieta.Ziadala som o nahradny termin.Terminy su na poziadanie den vopred napisete a oni vam vecer pred kurzom,alebo v den kurzu daju vediet ci mozete prist a kedy .T.j. napriklad rano 08:40 vam napisu ked sa im nieco uvolni...mozete prist dnes na 11:30 a naviac je mozne,ze vas vobec nezaradia do urovne kde ste plavali supnu vas hocikde kde maju volne!
Takze platite 16 eur za to,ze sa dieta maca vo vode a vy si ani nic nemozete planovat,lebo co ak vam nahodou potvrdia termin ked sa im mozno niekto odhlasi.Nikto nejde na kurz s tym,ze mu ochorie dieta,ale ked sa uz take nieco stane,mali by to riesit individualne!
@domciatko1989 ahoj, neviem o ake stare dieta by islo. My sme chodili na baby kurz na Šustekovu v Petrzalke. Syn mal vtedy 18m. Je tam aj detska sauna, voda je slana. Oblubili sme si to tam 🙂