Ahojte, zvažujem kúpiť kolieskové korčule na tretie narodeniny. Nie je to priskoro? Prosím, v akom veku sa zvládli vaše deti naučiť na nich korčuľovať? Ďakujem
@anjelicek26 dakujem.
Syn mal 3, ale on je vyslovene športový typ.
5 rokov
Dcéra sa naučila keď mala 3,5 roka
Podla motoriky dietata. Moj starsi v 3r na nich vedel trosku stat. V lete som videla 3r dievcatko korculovat perfektne. No a jej mama povedala, ze ju do toho obuli v 2r a ucila sa sama pri starsej sestricke.
Za mna kludne kupte rastuce.
Moja dcéra ich dostala na 4té narodeniny a po pár skúšaniach behá na nich ako nič ☺️
Veď bude skúšať pomaly na nich.. Ak je športový tip, kľudne sa môže hneď chytiť... Ak nie, počkajú ju, treba kúpiť tie rastúce 👍
My sme skusali v 3r inline a moc jej to neslo, pohla sa ale skor sa jedovala, ze jej to nejde ako by chcela. V zime sme skusili korcule na lad a to uz lietala ako drak ☺️
@pribinak dakujem. A mal rovno in-line, ci najprv dvojstopove?
@matovicova dakujem
@patka06 dakujem
@nwnw dakujem
@emasss111 dakujem
In line
@ninka297 dakujem
@lauriik dakujem
Určite inline, tie dvojstopové môžu začiatočníka akurát tak odradiť.
@patka06 z akeho dovodu?
Prvá okolo 4 rokov, druhá 3 roky, tretí má 5 a ešte na nich nestál a ani nechce.
Dcéra dostala na 3.narodeniny inline, o týždeň už korčuľovala 🙂
Pretože "korčuľovanie" na nich je omnoho zložitejšie, ide to ťažšie ... dvojstopové sú skôr taká imidžovka. Videla som viac detí, ktoré inline v pohode korčuľovali, ale tieto nezvládli.
@patka06 dakujem za vysvetlenie. Zaujimave, ako nekorculiar som predpokladala, ze dvojstopove =vacsia stabilita pre male dieta. Na styl "kačičiek" na ladove korculovanie.
@thoughtfulweirdo dakujem
@mikadooo dakujem, zaujimave ake je to individualne.
Kačičky sú rovnaký nezmysel, na inline aj nožoch je úplne iná stabilita.
Ideálne je dieťa nechať skúšať, nedržať, aby samo zistilo čo "to robí" - menšie deti nemajú strach skúšať.
Nezabudni ale na chrániče /lakte, kolená/ a prilbu
@patka06 dakujem, jasne, kupim veskeru vybavu.
@vulka dakujem
Moji to pod 5 rokov nedavali poriadne ani jeden a to im to motoricky fakt ide, sportuju hodne... na take "chodenie" na korculiach som nemala zaujem, myslim normalne jazdenie, aby so mnou stihali na inlinoch...